Zabudowa bagaznika – pomysły, porady
1, 2
Witam chcialbym zabudowac ladnie bagaznik w mx3 ma ktos jakies fajne pomysli fotki filmiki !
- Od: 11 maja 2008, 11:36
- Auto: mx3
też mnie interesuje zabudowa , ostatnio rozebrałem całuy bagażnik i narazie myśle co i jak i szukam na necie coś na ten temat
jak byś coś znalazł daj znać 
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
możesz sie pochwalic wyglądem ;D
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
no wlasnie pochwal sie
http://www.youtube.com/watch?v=dNcQqrVvF-g tu jest troche pokazane leon i tu jest fajnie zrobione w 323f http://www.showyoursound.nl/Public/Show ... 240&Page=3
http://silasik.wrzuta.pl/film/5XN3CKdPQ ... _car_audio ... Slaba jakosc ale widac mniej wiecej rozwiazania jakie byly zastosowane..Bagaznik nie stracil na funkcjonalnosci , kolo zapasowe jest wyjmowalne ;] ... Zostala do zrobienia kosmetyka typu uporzadkowanie kabli ...
bum bum cyk cyk
- Od: 14 mar 2008, 16:49
- Auto: mazda 323 bg
bardzo ladnie ale i mi chodzi o cos takiego jak podalem linki 
Silasik Sam robiles bagaznik
Ja tez sie m eMXie przymierzam
Jak sie sprawuje W3 wogole
Skad jestes
Chetnie bym posluchal
Przymierzamn sie do W3 po lekku, i nie wiem, czy w klozecie, bo jestem zwolennikiem BR 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Ja preferuje tylko closed i w3 sprawdzaja sie tylko w closed , a co do samego glosnika to sluchalem juz jbl gto 1000 w jakos tak sie nazywal , power bass m 10 , pioneer champion series ,jakis 300 watowy earthquake hertz 250 watt i powiem szczerze ,ze JL pod wzgledem dolu przekazywania szczegolow jest nie do poobicia w tej klasie cenowej ,, Jesli kiedys zmienie glosnik to juz na w7 ale chyba tego nie zrobie . Z czystym sumieniem polecam 12w3v3.. Ja mieszkam w Bydgoszczy tylko tyle moge powiedziec ..Instalacje robilem z kolega w jego warsztacie i z jego ogromna pomoca .. Dodam jeszcze tylko ,ze jl potrzebuja spora dawke czystej mocy tzn , to dobrej klasy glosnik i potrzebuje dobrej klasy wzmacniacza ktory nie "zabije" go znieksztalceniami..A jesli preferujesz br to jl raczej sie nie sprawdzi...
bum bum cyk cyk
Okej, okej, tylko te glosniki, ktore wymieniles, nie sa ani w klasie cenowej JLa, ani sie do niego nie umywaja
Slyszalem tez wszystkie te glosniki ktore wymieniles i nie moga stanac nawet kolo W3.. Czym go pedzisz i ile RMSu dostaje
Na stronie JLa idzie znalezc fabryczne obudowy BR do W3, tylko wlasnie wiem, ze to typowo jakosciowy glosnik.. Szukam czegos co mi zagra pieknie jakosciowo, ale jak trzeba to tez pierdyknie konkretnie.. Mam 400 W z Cruncha do dyspozycji.. Jakiej muzyki sluchasz na codzien
Nisko zejdzie ten JL i ciepnie miesem jak trzeba w takiej budce
Pzdr
Slyszalem tez wszystkie te glosniki ktore wymieniles i nie moga stanac nawet kolo W3.. Czym go pedzisz i ile RMSu dostaje
Pzdr
Slucham glownie d&b dub step reggae hip hop rap i rozne rozniste gatunki od klasyki po blues poprzez elektronike , sub napedza genesis profile sub ma on 350 watt rms przy 4 ohm , co do lupniecia glosnik ma tez swoje granice ale naprawde moze autkiem zatrzesc i to basem z jakoscia nie jakims pierdzeniem tylko czystym miesistym dolem jezdze mazda 323 bg sub oczywiscie z bagazniku siedzenia na swoim miejscu przy niektorych kawalkach gdzie bas schodzi nisko potrafia sie zabujac drazki od kierunkowskazow czy wycieraczek przy kierownicy lusterko wteczne musialem wzmocnic gdyz wciaz zjezdzalo na dol i trzeba bylo jej poprawiac...Najlepiej to wsiasc do mnie i posluchac , na kazdym robi wrazenie i o dziwo poza samochodem nie slychac za bardzo takze mozna delektoweac sie muzyka w aucie bez zwracania na siebie zbytnio uwagi,...
bum bum cyk cyk
Nie slychac poza samochodem, bo to klozet
Tylko BR i "walce" tak niesie poza auto.. I twierdzisz, ze przy 10" lusterko musiales dodatkowo mocowac
Chyba sie skusze
Chociaz ja slucham w 99% rapu.. A klozety sie srednio nadaja.. Ale musze gdzies posluchac 
wykonuje ktos zabudowy
chetnie bym zamowił 
DrGhost dzięki za fotki. Fajne to masz i szanuj se to
.
- Od: 26 lis 2009, 12:06
- Auto: Mazda mx3 1.8 v6
DrGhost a moze dasz tu jakas prezentacje
z wielka checia obczail bym jak to daje.
Jaki masz pod tym wzmacniacz
Jaki masz pod tym wzmacniacz
- Od: 26 lis 2009, 12:06
- Auto: Mazda mx3 1.8 v6
1, 2