paaawel5 napisał(a):3 cm bo nie wierze ze nie czuć różnicy
Trzeba by się płci pięknej spytać
www.mazdaspeed.pl

widlak napisał(a):czasem jak moje dziewczę gdzieś pojedzie i potem próbuje wsiąść to jest zdziwko ostre.
 tez masz taki problem jak ja ze wsiadaniem do auta 'przecietnego' uzytkownika (homo sapiens krótkonogus
 tez masz taki problem jak ja ze wsiadaniem do auta 'przecietnego' uzytkownika (homo sapiens krótkonogus  Myślę co z tym zrobić i jest parę wyjść: -następne autko będzie musiało chyba mieć pamięć ustawień albo coś
 Myślę co z tym zrobić i jest parę wyjść: -następne autko będzie musiało chyba mieć pamięć ustawień albo coś
 to oczywiście żarcik
  to oczywiście żarcik

deejay27 napisał(a):moze nie tak dawno w serwise Mazdy bo akurat mam nie daleko do takiego,
deejay27 napisał(a):Z tego co mi wiadomo za V6 u mnie w mieścinie koleś skasował 250 za wymiane rozrzadu.
ddunn napisał(a):A nie taniej było wymienić cały silnik??
Rostow napisał(a):a kolego mam 300 tysięcy nalatane i nawet nie wiem czy ktoś coś wymieniał kiedyś ,rozrząd jest bezkolizyjny ,problem może być w trasie jak strzeli,ale powiem ci tak to co ja robię z tym motorem i pasek hula to raczej bym się nie obawiał.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6