Panowie jest lekarstwo na Wasze bolączki. nazywa się 3 MPS
Od 200 do 240 idzie przyzwoicie, dzisiaj motocyklista ze sportowo/turystycznym 1100 jechał ze mną i bardzo się zaskoczył (zjechaliśmy na stację pogadać)
www.mazdaspeed.pl
gryzoon napisał(a):Jeśli chodzi o przyśpieszenie 200-240km to na 6tym biegu madzie idzie śmiało do przodu i wyraźnie czuć że gdyby nie ogranicznik to poszła by więcej – mega przyśpieszenie to to nie jest, ale idzie do przodu.
ahaAbraham napisał(a):5. Gdyby pojawił się nowy model, to czy rozważyłbyś jego zakup
Już się pojawił i nawet jakby mi zaproponowali wymianę bezgotówkowo moją mazdę 3 mps z 2007 na nowy model z 2009 to i bym się nie zgodził – musieli by dopłacić na blacharza który przerobi cały przedni zderzak, na tapicera który wymieni fotele
fazer72 napisał(a):w sumie tak (chociaż jeśli wybuchnie to zmienię zdanie)
/.../
a w ogóle to taaak, będzie pan zadowoloooony .... tylko gdyby nie ta groźba wybuchu
fazer72 napisał(a):Na gazie ? Nigdy nie piję jak jadę !
fazer72 napisał(a):Wybuchem są zagrożone 2.3 DISI, ale do końca nie wiadomo z jakiego powodu
fazer72 napisał(a):Spokojnie z tą liną.
Na razie wybuchło kilka w stanach, a nie wiem czy w europie też wybuchają jakieś.
Faja napisał(a):fazer72 napisał(a):Na razie wybuchło kilka w stanach, a nie wiem czy w europie też wybuchają jakieś.
Chyba jakiejś wielgachnej różnicy nie ma, ale może w te w stanach były po modyfikacjach jakieś większe Turbo ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości