Mazda Millenia S TA KJ '95r.
Na zdjęciach nie widać za bardzo, jak pogięty jest błotnik, ale w sumie i tak starczy i tak, więc nie ma się co przejmować, a skoro twierdzisz, że rzeczoznawca to fan Mazdy to w Twoim przypadku może być naprawdę nieźle 
heh
zostało mi tylko czekać na maila 
No to życzę Ci bardzo pozytywnego maila i powrotu madzi do jej poprzedniego stanu, a nawet lepszego 
Dzięki i obiecuję,że będzie piękniejsza niż była 
mckoper napisał(a):że będzie piękniejsza niż była
Ty dewiancie

sq2jul napisał(a):Ty dewiancie łoł mowisz, ze musisz jej jakos zrekopensowac bol?:P
hehe wiem,że to zboczenie,ale co zrobisz

Sliczna sztuka, uszkodzenia nie wygladaja na powazne, autko zrobisz i bedzie jak nowe
Dziękuje
W końcu ruszyły pierwsze prace przy Milly. Dzisiaj miał przyjść drugi raz likwidator szkody więc rano został rozebrany cały przód aby dokładnie wiedzieć jakie elementy są uszkodzone. Co się okazało z konstrukcyjnych elementów nic nie zostało naruszone. Uszkodzone są tylko mocowania zderzaka i pas przy reflektorze,ale obiecali,że po naprawie nic nie będzie widać 
Kilka fotek przed wjechaniem do warsztatu.

Po demontażu grilla błotnika wygląda to tak:

Po nowym roku blacharze biorą się do roboty. Do tego czasu muszę skompletować wszystkie części.
Jak na razie udało mi się znaleźć dawcę zderzaka, maski, lewego nadkola i plastikowego pasa osłaniającego grill. Części są w idealnym stanie ponieważ zostały zdemontowane ze sprawnego Xedosa 9 (anglik)

Zdjęcia elementów które już mam:

Czekam jeszcze na paczkę od trojanrob'a z lewym halogenem i lewym błotnikiem od Milly.
Kilka fotek przed wjechaniem do warsztatu.

Po demontażu grilla błotnika wygląda to tak:

Po nowym roku blacharze biorą się do roboty. Do tego czasu muszę skompletować wszystkie części.
Jak na razie udało mi się znaleźć dawcę zderzaka, maski, lewego nadkola i plastikowego pasa osłaniającego grill. Części są w idealnym stanie ponieważ zostały zdemontowane ze sprawnego Xedosa 9 (anglik)

Zdjęcia elementów które już mam:

Czekam jeszcze na paczkę od trojanrob'a z lewym halogenem i lewym błotnikiem od Milly.
Ostatnio edytowano 21 gru 2009, 20:02 przez mckoper, łącznie edytowano 3 razy
2Nol napisał(a):Ni ma fotek
teraz już są
sorki za mały OT (lub niekoniecznie
), ale jak widzę miałeś zamontowany nielegalny zestaw ksenonów, i słyszałem takie bajki że rzeczoznawca może napisać iż pojazd miał niesprawne (niedopuszczone do ruchu) oświetlenie i może tak sformułować notatkę że odszkodowanie nie zostanie wypłacone – prawda to?

Szczerze Ci współczuje. Moja Mazda wygląda w tej chwili podobnie tylko z prawej strony. Ale nie ma co płakać tylko zbierać części i do roboty. Powodzenia
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
dyszel85 napisał(a):ale jak widzę miałeś zamontowany nielegalny zestaw ksenonów, i słyszałem takie bajki że rzeczoznawca może napisać iż pojazd miał niesprawne (niedopuszczone do ruchu) oświetlenie i może tak sformułować notatkę że odszkodowanie nie zostanie wypłacone – prawda to?
Rzeczoznawca zenonów nie widział, przy pierwszych oględzinach były nie widoczne,a dzisiaj przed jego przyjazdem zostały wymontowane
Wodzu napisał(a):Właśnie ja tez tak mam i sie tego obawiam ze jak ktos mi wjedzie w auto to i tak bedzie przez to moja wina :–/
Szczerze mówiąc jakby ktoś się uparł to mógłby się odwołać,że został oślepiony nie przepisowym oświetleniem
Jacekm_ napisał(a):A nowy zderzak nie ma otworów na obrysówki
Obrysówki zamontowane są w błotniku dlatego błotnik musi być od Milleni
waldez napisał(a):Szczerze Ci współczuje. Moja Mazda wygląda w tej chwili podobnie tylko z prawej strony. Ale nie ma co płakać tylko zbierać części i do roboty
Pewnie damy radę
Jacekm_ napisał(a):Ładne autko, oby po robocie nie było śladu. 3mam kciuki
Dziękuję