Subaru Impreza GT GC8 MY00
Badyl napisał(a):co ja bym oddał za takie subaru w zasypane poranki jak dziś
Falcon napisał(a):dziś jechałem do pracy po ośnieżonej jezdni ;> w dodatku na letnich oponach
ja jutro wyjeżdżam gtx'em po pracy, mam letnie lekko łysawe oponki i trzeba go przepalić bo stoi biedactwo w garażu. Zimówek nie zakładam co by lepiej się ślizgał.

ravo napisał(a):juz czuje to podniecenie
skąd to znam, Twoja pierwsza zima z 4x4? Oj będziesz się bawił jak małe dziecko, dobry środek odstresowujący po pracy i ciężkim tygodniu.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
		powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
ravo miales okazje zmierzyc sie na g-techu przed nadejsciem wielkich sniegow? 

dzis odebralem na poczcie Gtecha PRO RR  ale na sniegu i pelnym gazie nie odczuwam uslizgu podczas jazdy na wprost ale moze to tylko moje wrazenie. Jutro moze zmierze osiagi
 ale na sniegu i pelnym gazie nie odczuwam uslizgu podczas jazdy na wprost ale moze to tylko moje wrazenie. Jutro moze zmierze osiagi 
Jestem pewien, ze czas do setki bedzie w okolicach 5s, z 1/4 juz moze byc gorzej bo brak mu jakby mocy na 3 biegu w porownaniu do coupe ale nadrabia to na starcie. Zobaczymy

Jestem pewien, ze czas do setki bedzie w okolicach 5s, z 1/4 juz moze byc gorzej bo brak mu jakby mocy na 3 biegu w porownaniu do coupe ale nadrabia to na starcie. Zobaczymy
ravo napisał(a):ale na sniegu i pelnym gazie nie odczuwam uslizgu podczas jazdy na wprost ale moze to tylko moje wrazenie.
Nie wierze
auto dostalo blow offa properfekt typ2, syczy jak autobus co w porownaniu z coupe srednio mi sie podoba ( moze sie przezwyczaje ), ale za to wrecz wali ogniem, dzis gdy testowalem jak dziala ludzie jezdzacy za mna po miescie odsuwali sie o parenascie metrow, wygladalo to dosyc dziwnie 

sq2jul napisał(a):ravo napisał:
ale na sniegu i pelnym gazie nie odczuwam uslizgu podczas jazdy na wprost ale moze to tylko moje wrazenie.
Nie wierze
Podobno własnie tak jest. Dobre opony i zima nie istnieje
Zawsze chciałem mieć imprezę, ale zimą chcę jeszcze bardziej. Czas rozejrzeć się za nowym autem
Żeby robić tak
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) 
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pQs6hqCHdnM&hl=pl_PL&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pQs6hqCHdnM&hl=pl_PL&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
ravo napisał(a):auto dostalo blow offa properfekt typ2
Dobry wybór
szczerze mowiac nie podobal mi sie ten model subaru za bardzo ale twoj jest zarabisty spojler kolorek zderzak z przodu wszystko dobrane w jak najlepszym guscie i jeszcze 4x4 swietna fura pozazdroscic pozdro 

- Od: 3 lis 2009, 11:06
- Auto: Mx3 Powered By KL-ZE
ravo, nagraj coś proszę – czekam na dźwięk już od dawna, a Ty się obijasz  

ricardo881 napisał(a):szczerze mowiac nie podobal mi sie ten model subaru za bardzo ale twoj jest zarabisty spojler kolorek zderzak z przodu wszystko dobrane w jak najlepszym guscie i jeszcze 4x4
to jest fabryka ja nic nie zmienialem
nie nagrywalem ale teraz mam wolne to sie tym zajme
Dawno tu nie zaglądałem . Straszny z Ciebie druciarz  
Szykuj się na sparing na wiosennym zlocie Jak klozet walnie marchewą na odcince to ci się świnka zesra na lusterko
 Jak klozet walnie marchewą na odcince to ci się świnka zesra na lusterko  

Szykuj się na sparing na wiosennym zlocie
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar 
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
		'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down

- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8 
 Mx3 klze
 Mx3 klze turbo
 E30 M50B25 '90 RIP
 Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
 Citroen C4 2.0HDI
lukster napisał(a):Jak klozet walnie marchewą na odcince to ci się świnka zesra na lusterko