W którym miejscu ma być gaśnica?
Strona 1 z 1
U mnie lata sobie ochoczo po bagażniku
Ale myślę, że gdzieś do boczku można przykręcić.
Ale myślę, że gdzieś do boczku można przykręcić.
Była 323C, jest Renault Clio. Sentyment do marki pozostał.
- Od: 11 sty 2005, 13:47
- Auto: Renault Clio 2 ph2, 1.4 16V
wrzuc sobie pod fotel kierowcy,bedziesz mial zawsze pod reka a w niczym nie przeszkadza. ja mam tak u siebie,lezy sobie luzem i nie lata po bagazniku na kazdym zakrecie
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
No chyba ze Ci wpadnie pod pedal hamulca i jak bedziesz chcial zahamowac to bedzie lipa
Albo zlamie noge w przypadku (tfu, tfu odpukac) czolowki. Ja mialem tak luzem pod fotelem w moim poprzednim samochopdzie (Almerze) i przy wypadku pierdyknela spod tego siedzenia tak, ze mi sie zle zrobilo jak pomyslalem ze mogla w noge trafic :/
Obecnie mam przymocowana w bagazniczku i jestem szczesliwy. Przymocowalem bo do furii mnie doprowadza jak mi tam cos lata.

pozdrawiam
WOZI
tomekrvf napisał(a):No chyba ze Ci wpadnie pod pedal hamulca i jak bedziesz chcial zahamowac to bedzie lipa
nie ma takiej mozliwosci w BG jest tak uformowana podloga ze gasnica nie moze poleciec do przodu,obok niej mam apteczke wiec na boki tez sie nie przesuwa
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
Ja mam pod fotelem kierowcy i nigdy mi sie nie przytrafiło ( a rozne rzeczy sie samochodem robilo
) zeby gasnica spod niego wyleciała...
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
W 323 F Ba...ta opcja jest raczej niemożliwa, z uwagi na malutką przestrzeń pod fotelem ale być może w innych modelach jest inaczej, choć jeśli chodzi o 323 C...to przypuszczam iż jest identycznie jak w naszych efkach....
U mnie w każdyma razie jest w bagażniku 
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Nieprzymocowana gasnica pod fotelem albo w bagazniku...
Ja chyba jestem zboczencem widze, ale nie toleruje jak mi cokolwiek gdzies lata na zakretach, hamowaniach itp. Przeciez szlag trafia jak przy kazdym zakrecie masz [tiiit] gdzies. Podziwiam tych, ktorzy to toleruja...
pozdrowienia
Ja chyba jestem zboczencem widze, ale nie toleruje jak mi cokolwiek gdzies lata na zakretach, hamowaniach itp. Przeciez szlag trafia jak przy kazdym zakrecie masz [tiiit] gdzies. Podziwiam tych, ktorzy to toleruja...
pozdrowienia
WOZI
w mojej BG jest w bagazniku
w BA mam zamontowana z prawej strony pod slupkiem pasazera pod schowkami prawie pionowo. dla jasnosci moge na niej polozyc prawa stope jak jade jako pasazer. ogolnie jest pod reka.
w BA mam zamontowana z prawej strony pod slupkiem pasazera pod schowkami prawie pionowo. dla jasnosci moge na niej polozyc prawa stope jak jade jako pasazer. ogolnie jest pod reka.
http://www.SSGarage.pl
- Od: 15 sty 2005, 12:09
- Auto: 323 S BA 1,5`96, CIV 1,5
Ja mam włożoną z tyłu pod fotel pasażera. Nie znam szczegółowych przepisów, ale syn dostał od złośliwego "niebieskiego" mandat za gaśnicę w bagazniku w swoim Corrado. Myślę, że zgodnie z logiką gaśnica powinna być "pod ręką".
- Od: 1 maja 2005, 17:06
- Auto: MAZDA 323F 1,8 : XII 1997
Strona 1 z 1