Rozrusznik w 323F BG – czy wszytskie są takie same?
Strona 1 z 1
Witam. Mam problemy z rozrusznikiem w maździe z silnikiem 1.8 SOHC, muszę go oddać do regeneracji, ale mazda przez ten czas nie może stać, muszę założyć inny rozrusznik. Mam od 1.6 i od 1.8 DOHC. Czy to są takie same rozruszniki, czy czymś się różnią? Muszę to wiedzieć zanim wyjmę swój.
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
czyli wszystkie SOHC (1.6, 1.8) mają takie same, a ten od DOHC jest inny?
damian333 napisał(a):"RÓŻNI , ZĘBATCE "
Dopracuj troszkę ortografię. Ja też robię błędy, ale te nawet mnie biją po oczach. Dużych liter też nie potrzeba. Albo zainstaluj firefoxa to on będzie poprawiał błędy.
damian333 napisał(a):Nie masz pojecia o samochodach ,a w szczegolnosci o ich naprawie wiec zmien forum na inne a nie sie czepiasz o błedy...
Z takim podejściem, to chyba raczej Ty zmienisz forum na inne. Mnie też takie błędy rażą. A skąd wiesz, że kolega Lukano nie ma pojęcia o samochodach?

Podobno najlepszą obroną jest atak, ale....
Ja rozumiem, że to forum motoryzacyjne, ale nadal główni użytkownicy to Polacy i przydało by się też pisać po Polsku
Niestety mamy taki mamy dziwny, trudny język
Zacznij pisać na anglojęzycznych forach, bo ten podobno jest łatwiejszy.
Co by nie było z kolegą damian333 już sobie chyba nie pogadam.
Ja rozumiem, że to forum motoryzacyjne, ale nadal główni użytkownicy to Polacy i przydało by się też pisać po Polsku
Zacznij pisać na anglojęzycznych forach, bo ten podobno jest łatwiejszy.
Co by nie było z kolegą damian333 już sobie chyba nie pogadam.
Strona 1 z 1