a tak serio to usunęli już zdjęcia z aukcji. bartek widocznie kupił skórę
Giełda
jarusiekno jak nie widać jak widać. na zdjęciu auta z zewnątrz – widać zagłówki
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8
Inte napisał(a): widać zagłówki
Dobrze gada, polać mu
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Siema
A może spotkał się ktoś gdzieś na jakiejs aukcji z pasującymi do Xeda 6 chromowanymi klamkami wewnętrznymi?? Chętnie się takimi zaopiekuję za fajną cenę:) i oczywiście, żeby tego było mało poszukuję jeszcze progów do Xedosa 6 chromowanych:)
Pozdrawiam
A może spotkał się ktoś gdzieś na jakiejs aukcji z pasującymi do Xeda 6 chromowanymi klamkami wewnętrznymi?? Chętnie się takimi zaopiekuję za fajną cenę:) i oczywiście, żeby tego było mało poszukuję jeszcze progów do Xedosa 6 chromowanych:)
Pozdrawiam
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
No właśnie poszukuję i kurcze nie mogę znaleźć i dlatego pytam że ktoś może natknął się na takie na jakiejś aukcji japońskiej np.
Pozdro
Pozdro
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
PawelMX6 był temat dokładki Mazdaspeed do 323F, moze dałoby się zrobić coć podobnego z dokładką do Familii (323S) ? Jeśli się nie mylę, to zderzaki w C i S są identyczne, więc może byłoby parę osób zainteresowanych 
Bartg, Familia nie jest problemem, ponieważ wiem gdzie jest oryginał i wiem gdzie są kopie. Musiałbym wiedzieć natomiast ile osób byłoby chętnych
Chodzi o ten pakiet, tak?

Pajko, to jest w ogóle ciekawy temat na dłuższą debatę i poszukiwania. Moim zdaniem ta dokładka do Efini MS-6 to jest ta sama co w MX-6. Na pewno nie jest to Mazdaspeed, ponieważ do 626 GE/ Efini MS-6, nie robili dokładek. Trzeba by poszukać broszury Efini MS-6, myślę, że wtedy by się wiele wyjaśniło
Porównanie:
Może w ogóle ten pakiet stylistyczny z MX-6 wychodził też dla 626? Trzeba poszukać.
Porównanie:

Może w ogóle ten pakiet stylistyczny z MX-6 wychodził też dla 626? Trzeba poszukać.
pawelMX6 napisał(a):Bartg, Familia nie jest problemem, ponieważ wiem gdzie jest oryginał i wiem gdzie są kopie. Musiałbym wiedzieć natomiast ile osób byłoby chętnych
I ja prawdopodobnie bym się skusił na dokładkę, tylko mimo wszystko musiałbym znać jednak cenę, wtedy zacznę myśleć o tym intensywniej
Bartg napisał(a):eśli się nie mylę, to zderzaki w C i S są identyczne,
Mylisz sie
ale dolna krawędź, a o to nam chodzi, może byc taka sama. chociaż bym z tym uważał.
Adamos napisał(a):Bartg napisał(a):eśli się nie mylę, to zderzaki w C i S są identyczne,
Mylisz sieMają nie co inne wcięcia i wypukłości jeśli chodzi o kierunkowskaz/swiatło postojowe.
ale dolna krawędź, a o to nam chodzi, może byc taka sama. chociaż bym z tym uważał.
Ostatnio u nas na spoty nie przyjezdza Asyriusz 323S to by sie zmierzylo zderzak, ale mysle, ze jak sie cos konkretnego urodzi to sie to sprawdzi.
I ja prawdopodobnie bym się skusił na dokładkę, tylko mimo wszystko musiałbym znać jednak cenę, wtedy zacznę myśleć o tym intensywniej
Dokladka Mazdaspeed do Fki wyszly cos kolo 200zl jesli dobrze pamietam.
donmarkos1 napisał(a):Siema
Pozdrawiam
Ebay, Panie Ebay
klamka1
klamka2
komplet za 50$
1
2
3
4
komplet
Ostatnio edytowano 6 gru 2009, 21:15 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
Bartg napisał(a):Dokladka Mazdaspeed do Fki wyszly cos kolo 200zl jesli dobrze pamietam.
No to jeśli w tych granicach to nie stanowiło by problemu
Pajko, tak, już kiedyś o tym rozmawialiśmy
To jest dokładnie ta sama dokładka – na tej zielonej i tej białej 626. To, że to nie jest Mazdaspeed, to wiem na pewno. Wydaję się mnie również, że tak dokładka 626 ze zdjęć to jest dokładka od MX-6
Dokładka do 323 wyszłaby coś koło tego, na pewno nie więcej, tylko trzeba by jakoś rozłożyć koszta ściągnięcia.
Dokładka do 323 wyszłaby coś koło tego, na pewno nie więcej, tylko trzeba by jakoś rozłożyć koszta ściągnięcia.