BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ja piernicze ;| przed chwila uaktualnilem Firefoxa do wersji 3.5.5
autorzy FF zrobili najwiekszy zyciowy blad – zniszczyli cos co dzialalo dobrze... Moim zdaniem najnowszy FF to jakas kpina – beta wersja przed, ktora jeszcze dluuuuuga droga. Przegladarka ma tyle bug'ow, ze nie da sie zniej korzystac. Nie dzialaja podstawowe funkcjonalnosci – ogladanie stron, przewijanie za pomoca kolka myszki (swoja droga scroll-bar szaleje, raz jest po prawej stronie ekranu, raz po lewej), wysylanie formularzy. Ogolem TOTALNA KLAPA – jezeli korzystacie z FF i nie zaktualizowaliscie swojej przegladarki do najnowszej wersji to NIE ROBCIE TEGO!
ADHD napisał(a):ADHD napisał:
revenstation
ravestation sorry
luzik

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
jak mi czas pozwoli to zajrzę do Was. pozdrawiam!
ludziska do łóżek 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
przeciez dopiero co wstalem... 

to zamieńcie się ze mną, ja chętnie pójdę spać 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
Pobudka!
Przypomninam o spocie , dzis godz. 15.00 TESCO Underground
Lista (potencjalnych) zaszczycających:
Olka + Gapa
ADHD + AgaDHD
Suloo
Siwus + SiwAnia
Julek
Fiveotoosexyformycar
Piotr_szp
Ravestation + Pati
Szkłodnik
Montan + Arek
Gośc Specjalny:
EcoMyjnia vel MarianoItaliano
Przypomninam o spocie , dzis godz. 15.00 TESCO Underground
Lista (potencjalnych) zaszczycających:
Olka + Gapa
ADHD + AgaDHD
Suloo
Siwus + SiwAnia
Julek
Fiveotoosexyformycar
Piotr_szp
Ravestation + Pati
Szkłodnik
Montan + Arek
Gośc Specjalny:
EcoMyjnia vel MarianoItaliano
Less roof, more fun

ja ci dam Montan 

Odpadam, będę na misji Mikołaj u chrześniaczki.
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Dziękuję za przybycie
Olka + Gapa
Suloo
Fiveotoosexyformycar
Montan + Arek
krótko i na temat
Ściereczki którym owe spotkanie było poświęcone naprawdę czyszczą , chociaż tak jak mówiłem
jest to sposób dla osób które niemają czasu na zabawy z samochodem lub potrzebują rozwiązania bez konieczności jazdy na myjkę.
Bardziej przystępna dla szerszego grona jest za to usługa czyszczenia samochodu u klienta przez EcoMyjnię, która akurat w tym przypadku przynajmniej cenę ma bardzo konkurencyjną .
Co do zalet i efektów.
Wiadomo jeżeli sami nie spróbujemy i nie przekonamy się na własnej skórze czy to działa, do końca nie możemy tego chwalić.
Zakładam lub mam taką nadzieję na przyszłość, iz rozszerzenie rynku sprzedaży skutkuje obniżeniem ceny produktu , która jak narazie jest zbyt duża.
Na pierwszy rzut oka produkt jak i cena samej usługi są zadawalające.
Olka + Gapa
Suloo
Fiveotoosexyformycar
Montan + Arek
krótko i na temat
Ściereczki którym owe spotkanie było poświęcone naprawdę czyszczą , chociaż tak jak mówiłem
jest to sposób dla osób które niemają czasu na zabawy z samochodem lub potrzebują rozwiązania bez konieczności jazdy na myjkę.
Bardziej przystępna dla szerszego grona jest za to usługa czyszczenia samochodu u klienta przez EcoMyjnię, która akurat w tym przypadku przynajmniej cenę ma bardzo konkurencyjną .
Co do zalet i efektów.
Wiadomo jeżeli sami nie spróbujemy i nie przekonamy się na własnej skórze czy to działa, do końca nie możemy tego chwalić.
Zakładam lub mam taką nadzieję na przyszłość, iz rozszerzenie rynku sprzedaży skutkuje obniżeniem ceny produktu , która jak narazie jest zbyt duża.
Na pierwszy rzut oka produkt jak i cena samej usługi są zadawalające.
Dziękuje serdecznie wszystkim przybyłym za poświęconą uwagę i czas.
Pamiętajcie o tym o czym wspominaliście- o tym zlocie, z chęcią zajmę się przygotowaniem Waszych aut na tą okazję.
Pozdrawiam
A tu treść tak jak mnie proszono w dziale sprzedaż http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=87294
Pamiętajcie o tym o czym wspominaliście- o tym zlocie, z chęcią zajmę się przygotowaniem Waszych aut na tą okazję.
Pozdrawiam
A tu treść tak jak mnie proszono w dziale sprzedaż http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=87294
EcoMyjnia pierwsza w Bydgoszczy myjnia mobilna.
Nie trać czasu w kolejce do myjni !
ZADZWOŃ
ecomyjnia przyjedzie do Ciebie
722 362 623!
Nie trać czasu w kolejce do myjni !
ZADZWOŃ
ecomyjnia przyjedzie do Ciebie
722 362 623!
- Od: 4 gru 2009, 23:46
Pit napisał(a):Dzięki Pati i ravestation, Miłemu i organizatorowi Julianowi za wczorajsze miłe spotkankoFajnie było powspominać licealne lata (okazało się, że do grona absolwentów LOTS należy również Paweł). Do następnego razu!
rowniez dziekuje za mile spotkanko
- Od: 25 lis 2009, 13:46
czarnulkaa_23 napisał(a):rowniez dziekuje za mile spotkankoczarnulkaa_23 czyli Pati
Ooo
ADHD napisał(a):Dziękuję za przybycie
Olka + Gapa
Suloo
Fiveotoosexyformycar
Montan + Arek
Ja tez nie moglem wpaść bo u rodzinki bylem
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Pa1nkiller żałuj, ominęły Cię zawody w pchaniu Miaty 
montanka napisał(a):Pa1nkiller żałuj, ominęły Cię zawody w pchaniu Miaty
Hmm a Ty gdzie wtedy siedziałas jak Ci ją pchali??
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
no w środku oczywiście, jako dodatkowe obciążenie, żeby nie było zbyt łatwo