Tutaj się witamy
Witam wszystkich
niedawno stałem się posiadaczem 323F BJ
na forum mazdaspeed trafiłem z google
)
-
bmankowski
Tytułem wstępu witam wszystkich.
Na stronę tę trafiłem poprzez link, który znalazłem przy przeglądaniu ofert kupna Mazdy. Samochodu bowiem nie posiadam, natomiast mam taki zamiar i chciałbym, aby była to Mazda właśnie. Zabieram się więc za czytanie forum i ewentualnie wyjadę z jakimś pytaniem.
Na stronę tę trafiłem poprzez link, który znalazłem przy przeglądaniu ofert kupna Mazdy. Samochodu bowiem nie posiadam, natomiast mam taki zamiar i chciałbym, aby była to Mazda właśnie. Zabieram się więc za czytanie forum i ewentualnie wyjadę z jakimś pytaniem.
-
mjeczu
Witam wszystkich i pozdrawiam. Niedawno kupiłem mazde 626 2.2 coupe.
Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
http://www.jdm-option.pl/forum/viewtopic.php?t=5539
http://www.jdm-option.pl/forum/viewtopic.php?t=5539
- Od: 29 lis 2009, 21:56
- Auto: Mazda 626 2.2 coupe
ok
witam wszystkich
od 2ch dni jestem posiadaczem 626 GF 2.0 DiDT z grudnia 2001r. – szczęśliwy, bo auto kupione od osoby mi znanej, która miała to autko od nowości więc nie mam w nim ukrytych żadnych usterek (jak to z handlarzami bywa)... wszystko podane jak na tacy (plusy i minusy).
Do tej pory jeździłem Fiestą 1.8 D z 1991r. więc jak widzicie przeskok mam duży i na razie wręcz czuje się jak w niebie
zobaczymy co z tego dalej wyjdzie.
Mechanikiem nie jestem... więc liczę na wiedzę doświadczonych praktyków z tego forum.
pozdrawiam
witam wszystkich
od 2ch dni jestem posiadaczem 626 GF 2.0 DiDT z grudnia 2001r. – szczęśliwy, bo auto kupione od osoby mi znanej, która miała to autko od nowości więc nie mam w nim ukrytych żadnych usterek (jak to z handlarzami bywa)... wszystko podane jak na tacy (plusy i minusy).
Do tej pory jeździłem Fiestą 1.8 D z 1991r. więc jak widzicie przeskok mam duży i na razie wręcz czuje się jak w niebie
Mechanikiem nie jestem... więc liczę na wiedzę doświadczonych praktyków z tego forum.
pozdrawiam
- Od: 30 lis 2009, 11:35
- Auto: 626 GF 2.0 DiTD '01r.
Dzień dobry!
W sierpniu b.r zakupiłem bj-kę.W wyborze pomogła mi lektura tegoż forum o którym dowiedziałem się od
znajomego.
Pozdrawiam.
W sierpniu b.r zakupiłem bj-kę.W wyborze pomogła mi lektura tegoż forum o którym dowiedziałem się od
znajomego.
Pozdrawiam.
-
knee
Janek1982, showviev witamy i zapraszamy do wątku podkarpackiego
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=83873
- Od: 5 mar 2006, 23:51
- Auto: 323 f –> civic EM2
To i ja się przywitam, żeby nie było,że jakiś nie kulturalny jestem 
- Od: 15 lip 2009, 13:07
- Auto: Si
Witam wszystkich na forum. Bardzo podobaja mi sie mazdy chce o nich wiedziec wiecej od kierowcow ktorzy mieli z tymi samochodami doswiadczenia. Forum znalazlem dzieki google ;]
- Od: 2 gru 2009, 21:26
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 16v 98'
Windykator napisał(a):To i ja się przywitam,
-
Szalotka
Witam wszystkich. Jako iż jestem nowy, muszę trochę poświęcić czasu by Wam wszystkim dorównać, więc jeśli walnę jakąś gafę, proszę o wyrozumiałość.
Podrawiam
Podrawiam
Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.
- Od: 4 gru 2009, 15:37
- Auto: Saab 9-3 2.0t Vector