I jeszcze świece, żarowe których nigdzie nie mogę dostać Filtrów nie liczę.... przy kupnie nie wymianiałem i tak leżą do dzisiaj pod siedzeniem pasażera
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
I jeszcze świece, żarowe których nigdzie nie mogę dostać ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Majki88 napisał(a):Aj jak już wszyscy się wyżalacie, to ja, jestem fajnie chory, czuje się jak pijany, boli mnie głowa, gardło, trochę dół pleców i jeszcze ten kaszel
Ale jest też plus, ale to zachowam na razie dla siebie
Widzewianka_TM napisał(a):Majki88
ty zdrowiej, będziesz nam auta naprawiał hurtowo w warsztacie Gajosa język zeby faja

H4n50n napisał(a):Bart87 napisał(a):a u mnie się tłumik środkowy z końcowym rozdzieliły i czeka mnie spawanie albo wymiana
ale są też plusy – nie słyszę marudzenia pasażera i laikowi mogę powiedzieć, że założony jest MUGEN
Przerabiałem to u siebie"Madzia" brzmiała jak subaru impreza i dzwoniła wydechem jak owieczka na polu
Polecam zakład Auto Mark ul. Bema 4. Na miejscu w godzinke pospawali co trzeba i już
już pali licho ten dźwięk a'la mugen ale dzwonienia jak owca na polu dłużej nie zdzierżę

dodatkowo farba do wskazówek (czerwona) coby ładnie świeciły
Jakby ktoś chciał przemalować wskazówki (bez podświetlania wskazówki oddzielną diodą) to chętnie się podzielę 
A tak poza.... długo mnie nie było tu bo w weekend rowy kopałem a w nd szkoła 

>>> K l i c k
ndrzej.
>>> K l i c k
ndrzej.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd