BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Nie ryzykuje  jazdy po alko  bo  w ten weekend jakas akcja jest przeciwko pijanym kierowca,a  nie chcialbym za byle co  stracic prawka  . Mam nadzieje ze zostanie to wybaczone??
 . Mam nadzieje ze zostanie to wybaczone??

- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Pa1nkiller napisał(a):Nie ryzykuje jazdy po alko bo w ten weekend jakas akcja jest przeciwko pijanym kierowca,a nie chcialbym za byle co stracic prawka. Mam nadzieje ze zostanie to wybaczone??
taki lajf – jednak info o spocie wisi juz chyba dobry tydzien
sq2jul napisał(a):Pa1nkiller napisał(a):Nie ryzykuje jazdy po alko bo w ten weekend jakas akcja jest przeciwko pijanym kierowca,a nie chcialbym za byle co stracic prawka. Mam nadzieje ze zostanie to wybaczone??
taki lajf – jednak info o spocie wisi juz chyba dobry tydzien
Wiem wiem ale tydzien miałem werry szybki i pracowity, Next spot 100%

- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Ok – ja juz na miejscu. Tylko gdzie sa wszyscy???

no to widze ze mega ludu bylo  ja dopiero w domu
 ja dopiero w domu 
lukasz dawaj foty

lukasz dawaj foty
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
		szkodnik_byd napisał(a):no to widze ze mega ludu bylo
odziwo trochę było
szkodnik_byd napisał(a):ja dopiero w domu
ja też prosto z Piły
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jedna obecna i dalej cisza nie poznaje nie poznaje

dobra mazda odrzyła  

montanka współczuje poja na pych nie poszła i lekki hol i poszło
 poja na pych nie poszła i lekki hol i poszło 

montanka współczuje
szkodnik_byd napisał(a):dna obecna i dalej cisza nie poznaje nie poznaje
chyba do serca sobie wzięli przestrogę Pit'a
Siwus napisał(a):chyba do serca sobie wzięli przestrogę Pit'a
Toć to ogólne zasady stojące tutaj od zawsze, żaden mój nagły wymysł
(...)
Zarząd cieszy michę, że region się rozwija
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) A Protegowany zbiera plusy za nowe funkcjonalności
 A Protegowany zbiera plusy za nowe funkcjonalności  Pit napisał(a):Toć to ogólne zasady stojące tutaj od zawsze, żaden mój nagły wymysł
wiem o tym, zasady zasadami, pewna kultura obowiązuje
Dziekuje wszystkim za tak liczne przbycie  Ciesze sie, ze zmienilismy tradycje stania po ciemku na stanie pod swietlowkami hehe
 Ciesze sie, ze zmienilismy tradycje stania po ciemku na stanie pod swietlowkami hehe
Troche nam sie pozniej spot z kolegą weede przeciagnal, lacznie ze stresowaniem obslugi w mcdonaldzie próbującej zamknac lokal 
Proponuje nastepne spotkanie zorganizowac (uwaga tutaj szok) w ciagu dnia wiem, ze nie wszysyc sa swiatło lubni oraz sa uczuleni na czosnek i osikowe kołki ale fajnie by zrobic oldschoolowa wycieczke na pas i do stopki
 wiem, ze nie wszysyc sa swiatło lubni oraz sa uczuleni na czosnek i osikowe kołki ale fajnie by zrobic oldschoolowa wycieczke na pas i do stopki 

Troche nam sie pozniej spot z kolegą weede przeciagnal, lacznie ze stresowaniem obslugi w mcdonaldzie próbującej zamknac lokal

Proponuje nastepne spotkanie zorganizowac (uwaga tutaj szok) w ciagu dnia
Less roof, more fun

wczoraj g-tech RR optymistycznie pokazywał 6,9 do 100 i 14,87 na 400m ale musze sprawdzić czy dobrze skalibrowałem urządzenie (waga wpisana i kalibracja osi tez ale musze doczytać czy na 100% bylo to ok, bo cos za szybko jak na obecny niepełny setup)
Potem z małymi przygodami smigalismy z Fivem do 2:00

Potem z małymi przygodami smigalismy z Fivem do 2:00
Adrenaline Addiction.
		weede napisał(a):wczoraj g-tech RR optymistycznie pokazywał 6,9 do 100 i 14,87 na 400m
...albo masz mega pioruna którym nie umiesz ruszać, albo pierwsza wartość delikatnie za wysoka, druga leciutko optimistic
;p – spam

mily200 jaki masz silnik? 

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19