Tutaj się witamy
Witam serdecznie
Jestem użyszkodnikiem M5 na dizelku. Bardzo zadowolonym. Póki co, forum mnie bardziej przestraszyło niż pomogło
ale dzięki za ostrzeżenia 
Jestem użyszkodnikiem M5 na dizelku. Bardzo zadowolonym. Póki co, forum mnie bardziej przestraszyło niż pomogło
-
promic
Hej:)
Mój 1wszy Japończyk... zadowolony na maxa
Oby Madzia długo posłużyła
Mój 1wszy Japończyk... zadowolony na maxa
- Od: 16 lis 2009, 12:42
- Auto: Mazda3 BK1.6 TS2 '04, Z6/Y6, 237tkm
Pasiu napisał(a):Witam
Witamy zapraszamy do wątku --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=83873
Witam
Trzy latka temu zakupiłem 323f BA 1.5 16v 96r, po roku założyłem do niej gaz sekwencje. Obecnie zakupiłem M6 GG 2.0 MZR_CD 121KM, 2007. Pierwszą mazde kupiłem zupełnie przypadkowo, natomiast druga to świadomy wybór.
Trzy latka temu zakupiłem 323f BA 1.5 16v 96r, po roku założyłem do niej gaz sekwencje. Obecnie zakupiłem M6 GG 2.0 MZR_CD 121KM, 2007. Pierwszą mazde kupiłem zupełnie przypadkowo, natomiast druga to świadomy wybór.
- Od: 19 lis 2009, 19:48
- Auto: MAZDA 6 kombi
Witam Wszystkich Forumowiczów
Przepraszam, że witam się tak późno (mam nadzieję, że lepiej, niż gdybym nie przywitał się wcale
) Dołączyłem ostatnio do zacnego grona posiadaczy Mazd z moją 6 MPS
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje progi (oby nie rdzewiejące
)
Pozdrawiam,
Darkman111

Przepraszam, że witam się tak późno (mam nadzieję, że lepiej, niż gdybym nie przywitał się wcale
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje progi (oby nie rdzewiejące
Pozdrawiam,
Darkman111
- Od: 4 paź 2009, 15:58
- Auto: Mazda 6 MPS
Witam Wszystkich Forumowiczow!
Przepraszam ze tak dlugo z tym zwlekalem ale kompletnie zapomnialem
zawsze to jednak lepiej pozno niz wcale
Pozdrawiam,Kwiatek1901
Przepraszam ze tak dlugo z tym zwlekalem ale kompletnie zapomnialem

Pozdrawiam,Kwiatek1901
- Od: 20 wrz 2009, 20:58
- Auto: W169,W251,E92
Od stycznia mam Mazdę 323F rocznik 96, autko spisuje się świetnie:)
Dlla osób z Warszawy, które mają dość "profesjonalnych" warsztatów, mogę zaoferować pomoc przy naprawie Mazd dysponuje garażem z kanałem wyposażony jak mały warsztat, praktycznie możliwość wykonania każdej naprawy.
Chętnych proszę o kontakt PW lub gg
uzgodnione z Globym
Dlla osób z Warszawy, które mają dość "profesjonalnych" warsztatów, mogę zaoferować pomoc przy naprawie Mazd dysponuje garażem z kanałem wyposażony jak mały warsztat, praktycznie możliwość wykonania każdej naprawy.
Chętnych proszę o kontakt PW lub gg
uzgodnione z Globym

ssij mnie wydech, liż mnie felgę :P
- Od: 1 sty 2009, 23:09
- Auto: 3 '03r BK 2.0i 16V 150 KM
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów tego zacnego klubu. Jestem tu nowy.Mieszkam w Poznaniu i od niedawna posiadam Mazdę mpv 2,5 td z 1996r. Do tej pory jeździłem takimi autami jak: Chrysler Voyager, Pontiac Transsport, Mondeo, Citroen xm i wieloma innymi. Najsympatyczniej wspominam Nissana Laurela. Ostatnie lata zagustowałem w vanach. Mam nadzieje, że połączenie Japończyka z vanem, to będzie optymalne rozwiązanie. Na razie uczę się tego auta i być może będę potrzebował Waszej pomocy,bo mam bardzo skąpe informacje na jego temat. Jestem mechanikiem i również służę pomocą.
Pozdrawiam wszystkich gorąco!
Krysler
P.S. Mam nadzieję, że tym razem nie narażę się Zarządowi
Pozdrawiam wszystkich gorąco!
Krysler
P.S. Mam nadzieję, że tym razem nie narażę się Zarządowi
-
krysler
Heloł.
Pozdrawiam ze stolicy (i okolic)
na mazdaspeed trafiłem stąd, że już parę razy byłem tu, trafiałem na sensowne wątki, a moja Mazda i ja możemy się trochę dowiedzieć
Osobiście zajmuję się ujeżdżaniem różnych ciekawych samochodów
a prywatnie (rodzinnie) dwóch Japończyków i Niemca
Moja jest M626, silniczek 2.0 16v FS. Jak na razie bezawaryjnie, bezproblemowo i bardzo przyjemnie. Aczkolwiek to raczej świeży nabytek i jeszcze się nie zdążyłem nim w 100% nacieszyć
Pozdrawiam ze stolicy (i okolic)
na mazdaspeed trafiłem stąd, że już parę razy byłem tu, trafiałem na sensowne wątki, a moja Mazda i ja możemy się trochę dowiedzieć
Osobiście zajmuję się ujeżdżaniem różnych ciekawych samochodów
Moja jest M626, silniczek 2.0 16v FS. Jak na razie bezawaryjnie, bezproblemowo i bardzo przyjemnie. Aczkolwiek to raczej świeży nabytek i jeszcze się nie zdążyłem nim w 100% nacieszyć
-
Suizei
krysler napisał(a):Witam serdecznie wszystkich forumowiczów tego zacnego klubu
Witaj krysler

- Od: 5 paź 2009, 23:26