To jest mój pierwszy wpis, dopiero raczkuję
Pozdrawiam.
www.mazdaspeed.pl
MazdaLublin napisał(a):Związek jest taki że jak ktoś grzebie w przebiegu licznika to trzeba zdjąć wskazówki
raczek25 napisał(a):autko jest z Włoch
Tomik napisał(a):Byłem w warsztacie Pana Wieśka z Dębicy wymienić rozrząd i powiedział mi że przebieg 89 kkm jest oryginalny więc poco grzebać w zegarach ?
przepraszam, nie chcę podważać autorytetu pana Wieśka z Dębicy, ale skąd on ma taką pewność? 2004 rok to jeszcze elektronicznej ksiażki serwisowej nie ma...Sprawdź w ASO historię napraw, to może Ci trochę wyjaśnić w kwestii przebiegu
niedawno zakupiłem mazdę 6 MZR CD 2,0 2004
to raczej normalne, wskazania prędkościomierza zawsze obarczone są pewnym marginesem błędu. do tego dochodzi rozmiar opon, ciśnienie w oponach itp.gabcio2k83 napisał(a):ja mam na zegarze czyli jadąc 120 pokazuje mi 110 km/h GPS
gabcio2k83 napisał(a):ezerwa zapala się i wskazówka nie schodzi do zera tylko jedna kreska przed końcem i tak już stoi i aż do braku paliwa wiecie może co to
MazdaLublin napisał(a):Związek jest taki że jak ktoś grzebie w przebiegu licznika to trzeba zdjąć wskazówki
gabcio2k83 napisał(a):już po raz trzeci brakło mi paliwa rezerwa zapala się i wskazówka nie schodzi do zera tylko jedna kreska przed końcem i tak już stoi i aż do braku paliwa wiecie może co to...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6