luki_92_92 napisał(a):Jest gdzieś pod lampami miejsce na przetwornice, czy trzeba coś kombinować i wycinać? Opłaca się ten zestaw co podałem, czy jakaś kaszana i lepiej dać sobie spokój?
Odpowie ktoś na te pytania?
www.mazdaspeed.pl
luki_92_92 napisał(a):Jest gdzieś pod lampami miejsce na przetwornice, czy trzeba coś kombinować i wycinać? Opłaca się ten zestaw co podałem, czy jakaś kaszana i lepiej dać sobie spokój?
luki_92_92 napisał(a):luki_92_92 napisał:
Jest gdzieś pod lampami miejsce na przetwornice, czy trzeba coś kombinować i wycinać? Opłaca się ten zestaw co podałem, czy jakaś kaszana i lepiej dać sobie spokój?
Odpowie ktoś na te pytania?
Beny napisał(a):W tym temacie jest gdzies na poczatku fotorelacja ,poszukaj,ale najprosciej wykręcić lampy i pod nimi schować przetwornice
Beny napisał(a):Czy Ty wogule czytasz co My piszemy
Tak, ale:Beny napisał(a):Czy Ty wogule czytasz co My piszemy
nikt mi nie odpowiedział czy się opłaca kupować te lampy
czy to wy czytacie co ja piszę
Lukas007 napisał(a):nikt mi nie odpowiedział czy się opłaca kupować te lampyczy to wy czytacie co ja piszę
Ja czytam, ale sam już nie wiem czego chceszPo pierwsze primo to nie lampy tylko zestaw HID, czyli żarniki i przetwornice + kable. Miejsce do montażu jest wszędzie, możesz zamontować nawet na masce. Najprościej będzie jednak albo pod lampą, albo do elementu karoserii, lub też na specjalnych uchwytach. Także montażem się nie martw, bo jest banalny. Zestaw który pokazałeś jest dobry i niczym nie różni się od innych z Allegro – wszystko i tak idzie albo z Tajwanu, albo z Chin...
luki_92_92 napisał(a):Fotorelacji z montażu tutaj żadnej nie znalazłem
A jak już się czepiać to na całego – nie na 7 stronie tylko na 6, i nie od 323F BA tylko od xedosa (dlatego tak napisałem bo nie wiedziałem co to za auto).luki_92_92 napisał(a):chyba że chodzi wam o tą od 626 czy co to za auto było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje