Ogólnopolska Wystawa Samochodów AUTO SHOW POLAND – największego wydarzenia o charakterze motoryzacyjnym w Polsce.
Impreza odbędzie się w dniach 27-29 listopada w Warszawie w Halach Expo XXI.
Nie będzie to jednak typowa Wystawa, podobna do tych, które można było zobaczyć dotychczas. Innowacyjność imprezy polega na podziale powierzchni wystawienniczej na strefy tematyczne takie jak :
* SUV i Off Road,
* Design i sport,
* Ekologia i bezpieczeństwo,
* Strefa samochodów miejskich.
Dzięki takiemu rozwiązaniu będą mogli Państwo zapoznać się z ofertą prezentowaną przez wystawców w podziale na dane kategorie, co umożliwi bezpośrednie porównanie różnych marek, zestawienie ich parametrów, cen oraz warunków zakupu. To wyjątkowa okazja by w jednym miejscu zestawić konkurentów z danej klasy, ale różnych firm.
To także okazja do zapoznania się z najnowszymi modelami na rok 2010. Dodatkowo, poza premierami pojawią się również modele 2009, niektóre już w wyprzedażowych cenach. Firmy Toyota oraz Renault zamierzają zapoznać użytkowników swoich samochodów z technikami bezpiecznej jazdy prezentując samochody szkoleniowe.
Dodatkową atrakcją, poza samochodami oferowanymi w sieciach sprzedaży, będą także unikalne egzemplarze oraz samochody rajdowe. Będzie można zobaczyć wyścigowe karty, czyli coś dla tych młodych ludzi, którzy myślą by podążać drogą Kubicy. Dla starszych przygotowano strefę Sport i Design, w której staną samochody użytkowe, lecz ze sportowym pazurem. Znajdą się tam również samochody rajdowe prezentowane przez Automobilklub Centrum.
Nie sposób pominąć działalności firm, zmierzającej do ochrony środowiska naturalnego. Zwolennicy ekologicznej i bezpiecznej jazdy z pewnością odnajdą coś dla siebie. Czy będzie to hybryda, czy tez pojazd o zasilaniu konwencjonalnym, lecz bardzo oszczędnym. A może wybrać najnowszy trend samochodowej mody, czyli napęd w pełni elektryczny. Decyzję musicie Państwo podjąć sami!
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia wystawy Auto Show Poland.
http://www.autoshowpoland.pl/
Auto Show Poland
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 19 lis 2009, 23:28 przez arcziartur, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
arcziartur napisał(a):Witamy na oficjalnej stronie Ogólnopolskiej Wystawy Samochodów AUTO SHOW POLAND
to jest ta strona
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=86307
Można trochę "mądrzej" przeklejać takie info
he he Grzyby co nagle to po diable
pośpiech jak widać nie jest wskazany 

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Retro napisał(a):A jakieś konkrety... ? Wiadomo kto będzie i co przywiezie ?
Czy będzie nam dane podziwiać Fiata Pandę w wersji 4x4 ?
Jak na razie to chyba tylko tylu będzie wystawców
http://www.autoshowpoland.pl/Newsy,252.html
- Od: 2 sie 2009, 21:33
Już ta impreza miesiąc temu miała być największa... Organizatorom polecam przyswojenie zasad pisowni daty w języku polskim, bo internet zalały reklamy z błędnie odmienioną nazwą miesiąca. Przenoszę do działu Zloty i chętnie obejrzę fotki z imprezy 
Byłam, widziałam i jeżeli to faktycznie miała być największa impreza motoryzacyjna to... jak dla mnie była to jakaś pomyłka.. a może miałam zbyt wielkie wyobrażenia o tego typu imprezie
w końcu mieszkam w Polsce, nie w Szwajcarii
Mazda się nie stawiła
... jak i wiele innych marek.
Moją uwagę przykuły 3 autka (mowa o wizualnej stronie z lekką świadomością wnętrza również ):
Focus RS – mężnie się prezentował
BMW Z4 3.0 i
Honda S2000
Największą popularnością cieszyła się czerwona bestia – trudno było ją zastać samą
A tego matowego "biedaka" zagrodzili łańcuchami..
Ja jednak jestem stała w uczuciach
M3 MPS 2010 nadal jest w moim sercu!

Moją uwagę przykuły 3 autka (mowa o wizualnej stronie z lekką świadomością wnętrza również ):
Focus RS – mężnie się prezentował

BMW Z4 3.0 i

Honda S2000

Największą popularnością cieszyła się czerwona bestia – trudno było ją zastać samą

A tego matowego "biedaka" zagrodzili łańcuchami..

Ja jednak jestem stała w uczuciach

Strona 1 z 1