witam
czy mozna podmienic komputer i auto bedzie dzialalo z xedosa z rocznika 92 do 96?
czy ktos tak juz robil?
Podmiana komputera
Strona 1 z 1
sprawdz na nim numery jesli takie same wtyczka ma tyle samo pinów to napewno bedzie działać
ja w swoim 2 aucie (fiat uno) mam wsadzony od tempry z innym silnikiem wtyczka pasowała wiec wsadziłem i działa bez zadnych problemów podejżewam ze w xedzie bedzie identycznie
ja w swoim 2 aucie (fiat uno) mam wsadzony od tempry z innym silnikiem wtyczka pasowała wiec wsadziłem i działa bez zadnych problemów podejżewam ze w xedzie bedzie identycznie
po przekręceniu kluczyka nie ale po odpaleniu silnika jak silnik tylko zaskoczy to na 1s sie zapala i od razu gaśnie
po przekręceniu kluczyka zapala sie na kilka sekund jak wypne i wepne akumulator potem jest juz jak wyżej napisałem
po przekręceniu kluczyka zapala sie na kilka sekund jak wypne i wepne akumulator potem jest juz jak wyżej napisałem
wiesiek5 a te immo w xedosach jest oddzielne czy wewnątrz sterownika silnika? -przekładałem już kiedyś 97r ale nie zwróciłem uwagi na to ..
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Strona 1 z 1