Obecnie stałym miejscem spotkań ze względu na pogodę jest galeria Wisła (oczywiście parking), nastepny spocik powinien być w przyszłą niedzielę 22.11.2009 o godz. 12:00, tak więc zapraszamy
PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
kera82 witam
Obecnie stałym miejscem spotkań ze względu na pogodę jest galeria Wisła (oczywiście parking), nastepny spocik powinien być w przyszłą niedzielę 22.11.2009 o godz. 12:00, tak więc zapraszamy
Witamy kera82 może w tym Płocku coś się ruszy
. Przynajmniej bedzię nas więcej mógł by się pojawić wkońcu wielki nieobecny bo ostatnio się opierdziela. Jak tam Michał zrobiłeś sobie ten zamek?
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Tak Maciek zrobiony, tylko nie wszystkie opcje alarmu są podłączone 
No Panowie, rozumiem, że niedziela 22 listopada, galeria Wisła (parking), godzinka 12:00 ? 
A koledzy z Hondy też mają w tą niedziele? Ja napewno będe
.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No pewnie będą, oni najczęściej w sobotę dopiero się umawiają 
cegiello napisał(a):byliśmy ale nas coś mało było:) jeśli chodzi o samochody bo ludzi było więcej hehe
Faktycznie, prawda
Mimo to było sympatycznie
Dzięki kera82, że przyjechałeś, miło było poznać no i oczywiście mamy nadzieję na jak najdłuższy pobyt u nas
cegiello napisał(a):Ładne z Was chłopaki
No coś Ty
Fotki:

i koledzy z Hondy:

Reszta fotek w pierwszym poście.
Panowie proszę śledzić ten temacik o WOŚ we Włocławku i ewentualnie się zapisywać
-->> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 37#1558737
Witam wszystkich
Od niedawna uciekłem z Warszawy i teraz mieszkam niedaleko Wyszogrodu (nie żałuje – koniec z korkami
).
Kiedy i gdzie macie następny spocik bo chętnie zobacze czym tu cię u was jeździ.
Od niedawna uciekłem z Warszawy i teraz mieszkam niedaleko Wyszogrodu (nie żałuje – koniec z korkami
Kiedy i gdzie macie następny spocik bo chętnie zobacze czym tu cię u was jeździ.
ROTARY ENGINE VEHICLES SERVICE
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
Gronek powitać , powitać
Najprędzej w przyszłą niedzielę, czyli już 6 grudnia, na parkingu galerii Wisły, oczywiście start około 12:00
Zapraszamy 
Nie wiem czy w niedzielę będę dysponowany. Po pierwsze czekam na część do autka a po drugie zaczełem pisać pracę dyplomową i nie wiem czy znajdę czas
. Ostateczną odpowiedź dam w piątek jak coś.
Maciek napewno znajdziesz trochę czasu
Więc robimy spocika w najbliższą niedzielę, czyli 06.12.2009r. ? Od poniedziałku mam rozbrat z madzią (jedzie do lakiernika), więc będzie okazja trochę popłakać nad nią
Więc robimy spocika w najbliższą niedzielę, czyli 06.12.2009r. ? Od poniedziałku mam rozbrat z madzią (jedzie do lakiernika), więc będzie okazja trochę popłakać nad nią
Siemka kera82
Tak, tam gdzie ostatnio. Madzia od poniedziałku będzie stała u lakiernika 
Można powiedzieć Michał żę cię wspomogłem finansowo ( nieoficjalnie)
.