Damix napisał(a):dzięki, poszukam bo nie bardzo wiem gdzie to dokładnie jest.
może będzie miał
Spróbuj ten numer: 506 076 351
www.mazdaspeed.pl
Damix napisał(a):dzięki, poszukam bo nie bardzo wiem gdzie to dokładnie jest.
może będzie miał
Pit napisał(a):Zabiera.
sq2jul napisał(a):dobrze, dobrze... przynajmniej bedzie Cie mial kto pilnowac, zebys po stolach nie latal...
Pit napisał(a): Ja bym się bardziej o karasia martwił
sq2jul napisał(a):...nie to co Ty – bieganie po stolach, zaczepianie noeznajomych dziewczyn, oblewanie piwemdobra... dosyc – nie bede juz przypominal innych kompromitujacych Cie sytuacji
Pit napisał(a):montanka napisał(a):u Benka przeważnie ciężko z częściami wnętrza, ale trzeba próbować
Taaa, do RX też nic nie ma. Nie przesadzajmy. 323 jest raczej popularnym modelem.
ADHD napisał(a):jeżeli są chętni będziemy rozmawiać – koszulki polo mazdaspeed kuj-pom
Malico napisał(a):Pit napisał:
montanka napisał:
u Benka przeważnie ciężko z częściami wnętrza, ale trzeba próbować usmiech
Taaa, do RX też nic nie ma. Nie przesadzajmy. 323 jest raczej popularnym modelem.
z częściami do naszej BG też już nie jest różowo... smutny
Malico napisał(a):Pit napisał:
montanka napisał:
u Benka przeważnie ciężko z częściami wnętrza, ale trzeba próbować usmiech
z częściami do naszej BG też już nie jest różowo...
Suloo napisał(a):ludziska czy nie uwazacie ze od ostatniego spotu na bielickiej troche nam sie autka przykurzyly??
Suloo napisał(a):dzien do ustalenia
Suloo napisał(a):godzina standardowa(chyba ze ktos ma inne propozycje),miejsce standardowe(myjnia,ul. bielicka),dzien do ustalenia,ja jestem caly tydzien dostepny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd