leszek-sroka napisał(a):Zrobilem fotke tego syfu ale nie umie jej wkleic.
Pewnie dlatego, że nie przeczytałeś wątku z regulaminem...
Tam jest m.in. poradnik wklejania zdjęć: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=263
www.mazdaspeed.pl
leszek-sroka napisał(a):Zrobilem fotke tego syfu ale nie umie jej wkleic.
konik_kr napisał(a):to ja moge powiedzie ze też miałem takie coś na sitku w baku to porostu wygłądało okropnie i takie coś leją na stacjach
konik_kr napisał(a):ale tez parafina ma tez do tego widziałem na własne oczy bo niedawno miałem w bańce 5l rope do mycia kupiona na stacji i po chłodniejszej nocy kiedy było -2 wytrąciła mi sie parafina było widac na dnie bańki dopiero po ogrzaniu postawieniu koło grzejnika wróciło do normy
leszek-sroka napisał(a):Wiec jak temu zapobiec?????. Co dodawac do paliwa?
Grzyby napisał(a):.....(ale to pewnie dlatego że jest na nim wytłoczony napis Ford).
Bartek_ napisał(a):A czy trzeba zaślepiac przewody po wypięciu, tak jak przy filtrze paliwa?
michalwil napisał(a):O ile wtyczkę wyjmuje się bez poblemu to nie mam pojęcia jak te przewody paliwowe i ten cienkimi rurkami w kształcie litery "Y".
krzych napisał(a):I czy mozna to g... wyczyscic w "domowych" warunkach
krzych napisał(a):co musze miec zeby przeczyscic to zbiornikowe?
Grzyby napisał(a):Dzisiaj na noc zostanie przed garażem – zobaczymy jak jutro się zachowa po odpaleniu.
kamil7931 napisał(a):Witam mam małe pytanie odnośnie polepszaczy do paliw, ostatnio kupiłem na stacji dodatek firmy STP do usuwania wody z układu paliwowego silników benzynowych i nalałem tego do baku a przecierz ja mam DIESLA i tu moje pytanie czy mogą byc tego jakies konsekwencje ? z góry dzięki za odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6