ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
a jak tak poza tematem
na zbaszynskiej niedaleko PGF-u widzialem piekna madzie z naklejka naszej grupy ludzkiej. Kolo 16 nawet razem wyjechalismy ale mialem samochod tak zaladowany ze nie dalem rady dogonic zeby sprawdzic:)
Stad moje pytanie czyje to slicznosci??
pozdrawiam
na zbaszynskiej niedaleko PGF-u widzialem piekna madzie z naklejka naszej grupy ludzkiej. Kolo 16 nawet razem wyjechalismy ale mialem samochod tak zaladowany ze nie dalem rady dogonic zeby sprawdzic:)
Stad moje pytanie czyje to slicznosci??
pozdrawiam
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Fakt ze niezla sztuka:P przejezdzalem tam kilka razy dzisiaj i nie moglem sie napatrzec:P
domyslalem sie ze to ONA(po fryzurce poznalem
) ale chcialem sie upewnic
spijcie smacznie:)
domyslalem sie ze to ONA(po fryzurce poznalem
spijcie smacznie:)
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
PR, zmieniaj podpis i pierwszą stronę (jak Ci sie chce
) 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

andree napisał(a):Bartg napisał(a):Da Grasso siegnelo dna ostatnio jesli chodzi o pizze, nie wiem jak na Retkinii bo nie bylem
nie wybrzydzaj, na dąbrowie byłem w tamtym miesiącu i pyszniutką pizze wcinałem, popijajac oczywiście napojem chmielowym
Na dabrowie bardzo kiepską pizze robia, duzo lepsza masz zaraz obok w La Spezii, swietna nowa pizzerie otworzyli na rydla w pawilonach niedaleko Globiego – za 22zl dostaniesz taka pizze, ze w 3 ciezko ja zjesc. A najlepsza pizza to zrobiona samemu
No proszę człowiek sobie smacznie spi a tu go obgadują
umcyk widziałeś mnie stojącą pod firmą czy juz jadacą do domciu? sorki, że Cie niezauważyłam ale ja się za facetami nie oglądam
umcyk widziałeś mnie stojącą pod firmą czy juz jadacą do domciu? sorki, że Cie niezauważyłam ale ja się za facetami nie oglądam
WOLNOŚĆ TO NIE CEL, LECZ SZANSA BY SPEŁNIĆ NAJSKRYTSZE MARZENIA 
- Od: 26 paź 2008, 09:12
- Auto: 323F BA 1.5 '98
Ki_niunia napisał(a): ale ja się za facetami nie oglądam
jasne jasne a swistak siedzi bo milka byla nieletnia;]
a widzialem Cie jak jechalas z pracy. na skrzyzowaniu aleksandrowska/wlokniarzy pojechalas prosto a ja we wlewo:)
...i wcale Cie nie obgadujemy!!:) tylko chcialem sie dowiedziec kto taki ciachem sie buja:]
hejka!
mam sprawę
1- wybieramy się dziś gdzieś w miasto, jakby ktoś miał chęć to albo kom. albo na gg – to się umówimy
odnośnie daGrasso- różnie to bywa- raz sie trafi dobra, raz gorsza. dwa razy jedliśmy pizze z sharmą , raz była super, a raz taka sobie...
w daGrasso na Widzewie
pozdrawiam(y). Miłej soboty
ps. widze ze spot o 17
nie dam rady dojechać ;( pracuje 17-19 --> angielski abuuu.
mam sprawę
1- wybieramy się dziś gdzieś w miasto, jakby ktoś miał chęć to albo kom. albo na gg – to się umówimy
odnośnie daGrasso- różnie to bywa- raz sie trafi dobra, raz gorsza. dwa razy jedliśmy pizze z sharmą , raz była super, a raz taka sobie...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam(y). Miłej soboty
ps. widze ze spot o 17
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):Da Grasso siegnelo dna ostatnio jesli chodzi o pizze, nie wiem jak na Retkinii bo nie bylemMiejscowka pasi, raz mozna pojechac dalej
Sfinks Polska wykupił DaGrasso... czego się więc spodziewać?
Hultaj & BlackBird
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/626/84837
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/626/84837
- Od: 8 lis 2009, 10:39
Widzewianka_TM napisał(a):widze ze spot o 17
Jaka siedemnasta?
Sorki za OT, ale musiałem to tu wkleic:
<center>Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy. Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną.
– I co?! Co z nią, panie doktorze.
– Cóż... Żyje. I to jest dobra wiadomość.
Ale są i złe: żona, niestety będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych.
– Oczywiście, oczywiście – na to mąż.
– Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie.
-Tak, tak... – kiwa głową mąż.
-Konieczne będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje. Koszt sanatorium – 10 tysięcy...
– Boże...
– Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki..
– Ile? – blednie mąż.
– Miesięcznie 12 – 15 tysięcy złotych.
– Jezuu...
– Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę...
Cisza.
Mąż chowa twarz w dłoniach.
Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu:
– Żartowałem! Nie żyje.</center>
Padłem po przeczytaniu tego

Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa. 
- Od: 1 wrz 2007, 00:55
spike72 ufff
to będę 19.30 w takim razie
ciesze się, że bede mogła dojechać
daleko daleko, ale co tam
edit: jakby ktoś chciał dołączyć – będziemy w pewexie od 21.30 jakoś
to będę 19.30 w takim razie

daleko daleko, ale co tam
edit: jakby ktoś chciał dołączyć – będziemy w pewexie od 21.30 jakoś
-
Ania_TM
nasze spoty w sezonie zimowym ( tak było kiedyś ustalone) odbywają się w godz 17a – 18a,
spoty w lato – 19a – 20a, więc po co to zmieniac
,
i tak wszystkim sie nie dopasuje...
spoty w lato – 19a – 20a, więc po co to zmieniac
i tak wszystkim sie nie dopasuje...
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

Heh... może w końcu na spocie napiję się piwa
3 kroki od domu mam i będę na 10000%
Pozdrawiam, GobASS
Pozdrawiam, GobASS
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE
mnie raczej nie bedzie na nastepnym spocie, nad czym bardzo ubolewam. Ale niestety nawal pracy mi na to nie pozwoli:( Ale Wam zycze wielkiej wyzerki i milego wieczoru!!
a tak z innej beczki nie ma ktos moze na zbyciu tylnego prawego chlapacza, bo moj odlatal i strasznie brudzi mi sie autko:(
a tak z innej beczki nie ma ktos moze na zbyciu tylnego prawego chlapacza, bo moj odlatal i strasznie brudzi mi sie autko:(
mnie nie będzie, bo mam zajęcia do 19
ale będzie nasza jednoosobowa reprezentacja
czyli mój bojfriend
andree nie zawsze się każdemu przypasuje niestety
a na tygodniu zazwyczaj pracuje do 19-20
także mi zostają niedzielne spoty
pozdrowionka hej !
:)
edit: dziękujemy za udaną impreze wczoraj
alkohol to zło...
kot po 11 za głosno tupał hehe 
andree nie zawsze się każdemu przypasuje niestety
pozdrowionka hej !
edit: dziękujemy za udaną impreze wczoraj

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):andree nie zawsze się każdemu przypasuje niestety a na tygodniu zazwyczaj pracuje do 19-20 także mi zostają niedzielne spoty
no tak bywa.., mnie też nie zawsze w tygodniu pasuje, ze wzgledu na dwuzmianowa pracę.., a niedziela przed wieczorkiem .., chyba dla wiekszosci jest dobrą opcją.., no chyba ze ktos gdzieś wyjedzie
ale chyba nie na tym to polega żeby wszyscy na siłę stawiali się na wszystkich spotach
oczywiście, miło jak na spota przyjedzie dwadzieścia kilka autek

ale nie mozna traktowac tego jako obowiazek "na siłę", bo to nie o to chodzi...
no juz nie truje.., tak sobie tylko głośno myslę.., i na pewno nie jestem "anty" jeżeli chodzi o spoty, wręcz przeciwnie
zapraszam wszystkich na spota , bo Spike mówi że pizze tam daja dobrą
ja chetnie bym sie z kims zabrał.., bo ostatnio siedząc pomiędzy umcykiem i gajosem spijajacym browary, tez mi czegoś brakowało..
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.