może by tak kiedyś zrobić małe zawody mazdaspeed jeśli będzie więcej userów tego sprzętu?
a to moja druga kochanka, ściana będzie pomalowana dlatego przykręciłem sobie ją na tym malunku co go pare latek temu zrobiłem

www.mazdaspeed.pl
Radex84 napisał(a):ktoś z Was może lubi się odprężyć przy wiatróweczce?
Radex84 napisał(a):jakieś 3 tygodnie temu przewaliłem całą wypłatę na wiatrówkę
radost napisał(a):Znawcy tematu polećcie co kupić. Pierwotnie miała to być chińszczyzna ale chyba trochę dołożę i kupię coś normalnego. Do 3-4 stówek powiedzmy...
dolny naciąg, dość wygodne ale mniej bezpieczne w porównaniu do klasycznych, łamanych wiatrówek.sq2jul napisał(a):ja juz chyba od roku czy dwoch lat mysle o tym, zeby zainteresowac sie tym sportem na powaznie (czyt. zakupic cos do postrzelania). Mialem okazje swego czasu troche postrzelac (niestety nie pamietam z czego – wiatrokwa byla o tyle charakterystyczna, ze naciag miala wzdłuż lufy – odciagany w dol) i spodobalo mi sie. Jednak jak to w zyciu bywa, zawsze znajda sie jakies pilniejsze wydatkiAle caly czas gdzies tam o tym mysle.
rafal_ldz napisał(a):ja wolę iść raz na jakiś czas na strzelnicę, cena naboju od 1zł np. na walther P22, kbks
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości