Fiveopac napisał(a):Proponuje superchip.pl, w razie czego moge zalatwic termin i znizki.
Five ile normalnie biora za pomiar?
www.mazdaspeed.pl
Fiveopac napisał(a):Proponuje superchip.pl, w razie czego moge zalatwic termin i znizki.
Fiveopac napisał(a):Five, dlaczego nosisz buty z 4 paskami? łoł zeby
Hola, hola! Ich tam jest 5 sztuk nie 3
Fiveopac napisał(a):Bo jest zimno, oponu jzu tak nei trzymaja co przy +25 st C, moje doswiadczenie juz sie zapomnialo, no i fajnei by auto pozostalo do sezonu w jednej prostej czesci język
BratCukierka napisał(a):sq2jul wiem gdzie Grodziczno i że Soluks tam mieszkaTo bardzo blisko Brodnicy
A zresztą jako przedstawiciel handlowy jeździłem często przez Grodziczno
Odezwę się do niego
BratCukierka napisał(a): Dzięki
sq2jul napisał(a):BratCukierka napisał(a): Dzięki
splaczisz w naturze
Suloo napisał(a):co do piatku-raczej bede
pochlej party-raczej tak ale nie obiecuje(zobacze jak bede mial czas)
dyno day-zobaczymy kiedy by mialo byc
sq2jul napisał(a):BratCukierka napisał:
Dzięki usmiech
splaczisz w naturze
BratCukierka napisał(a):gdzie ludziska wymienialiście rozrząd w Fałkach?Jestem zdecydowany na Jaksę...
Pit napisał(a):BratCukierka napisał:
gdzie ludziska wymienialiście rozrząd w Fałkach? język Jestem zdecydowany na Jaksę...
Dobrze jesteś zdecydowany. Koszt – jak wszędzie, nawet mniej mam wrażenie, a profesjonalny warsztat. Jarka chłopcy robią rozrząd z zamkniętymi oczami, a Ty spędzasz czas na kawce i pogaduchach z Jaksą. Firma mieści się w Ożarowie, tak więc od naszej strony nie wjeżdża się do zakorkowanej W-wy.
siegu napisał(a):Jak mi nic nie wypadnie to w piątek będę
People_Hate_Me napisał(a):ja z miłą checia pizse sie na Dyno i fotostory :–)
Five ile normalnie biora za pomiar?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd