tco_tm napisał(a):kociak otrąbiony na Orzyckiej przy skręcie do Neste. Pozdrawiam.
Pozdro pozdro tylko zastanawiam sie jak moglem cie nie zauwazyc i nie za bardzo pamietam zeby ktos na mnie trąbił to napewno bylem ja??
www.mazdaspeed.pl
tco_tm napisał(a):kociak otrąbiony na Orzyckiej przy skręcie do Neste. Pozdrawiam.
Marzena napisał(a):niebieskiej 6-stki WPI... na niebieskich podkładkach klubowych
Speed napisał(a):arcziartur napisał(a):pozdrowienia dla pani kierowniczki srebrnej mazdy "6" kombi na niebieskich podkładkach klubowych o nr rej. chyba WP 88..... widziana we wtorek 10.11.09 na ulicy Żwirki Wigury około godziny 8.20
A nie WPI ? bo tez pozdrawiam Kierowce
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam sąsiada z Grochowa ( granatowa M6 )) widzianego dzisiaj rano ok 8,45 na Grenadierów ( mijalismy sie )
Dokładnie – tam mieszkam , jak Ty to robisz ze zawsze masz czystą fure ( nie widziałem jeszcze Twojego auta brudnego , wszystko zawsze jest na wysoki połyskgromaciek napisał(a):Luknąłem w lusterko i skrecales w lewo
Jaksa napisał(a):Dokładnie – tam mieszkam , jak Ty to robisz ze zawsze masz czystą fure ( nie widziałem jeszcze Twojego auta brudnego , wszystko zawsze jest na wysoki połysk )
Duzy plus dla Ciebie kolego , mam obecnie na placu auto naszego Prezesa , w srodku jak w pudełeczku aż miło wsiąsc i posiedziecgromaciek napisał(a):Dbam o fure i dlatego wiecznie czysta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości