BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez ravestation » 16 lis 2009, 16:32

szkodnik_byd napisał(a):a nie moge oprzec sie wrazeniu ze caly czas o sexie język

głodnemu chleb na myśli... <lol>

szkodnik_byd napisał(a):tu sie pisze normalnie gdyby chociaz jakis normalny byl na tapecie ale panowie z panami to obrzydliwe język

nie na darmo roadstery i cabriolety zwą gejowozami :D

montanka napisał(a):ravestation szok wy dwaj razem? a feeee zeby

czego się nie robi dla miatki...
Ostatnio edytowano 16 lis 2009, 16:33 przez ravestation, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Forumowicz

Od: 8 paź 2009, 11:09
Auto: evo9

Postprzez Pit » 16 lis 2009, 16:33

szkodnik_byd napisał(a):no ludzie to forum powinno byc o motoryzacji

Powiem Wam w zaufaniu, że rozpatrujemy w gronie Zarządu ukrócenie tego Mega-OT-czatu w Spotkaniach Regionalnych. Z pierwotnym zamysłem wątków regionalnych mało ma wspólnego to, co się obecnie tutaj dzieje. Póki co, jeszcze możecie trzaskać OT :)

Who's tha man??????????????????????? :D
Ostatnio edytowano 16 lis 2009, 16:33 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez montanka » 16 lis 2009, 16:33

hahaha dobrze, że jestem kobietą <lol>
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
Forumowicz

Od: 12 sie 2009, 08:15
Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM

Postprzez ravestation » 16 lis 2009, 16:37

to może temat.... "regionalne OT" :P ? na cabrio-clubie jest to fajnie rozwiązane, każdy może zawnioskować do admina o utworzenie działu dla regionu/województwa/miasta... w takim dziale, są poszczególne tematy regionalne, typu lista userów udzielających się, spotkania regionalne, ot regionalne itd...
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Pit » 16 lis 2009, 16:40

ravestation napisał(a):to może temat.... "regionalne OT" :P ? na cabrio-clubie jest to fajnie rozwiązane, każdy może zawnioskować do admina o utworzenie działu dla regionu/województwa/miasta... w takim dziale, są poszczególne tematy regionalne, typu lista userów udzielających się, spotkania regionalne, ot regionalne itd...

Myślę, że poczekamy z takim rozwiązaniem do czasu migracji na platformę obsługującą podfora. Na tę chwilę dodanie szesnastu działów zmiażdżyłoby i tak rozbudowany layout forum :)
Forumowicz

Postprzez sq2jul » 16 lis 2009, 16:47

ja tam mysle, ze zabijanie regionalnego OT niebyloby dobrym pomyslem. Strasznie sztywno by sie tu zrobilo. A o przejsciu na nowa platforme to nic nie mow ;) ja o tym slysze odkad jestem na tym forum :P a kto wie czy pomysl, nie powstal jeszcze wczesniej ;)
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Od: 29 wrz 2007, 21:15
Auto: gnojarz & bezdasznik

Postprzez ravestation » 16 lis 2009, 16:52

sq2jul napisał(a):ja tam mysle, ze zabijanie regionalnego OT niebyloby dobrym pomyslem. Strasznie sztywno by sie tu zrobilo

popieram przedmówcę
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Pit » 16 lis 2009, 16:55

sq2jul napisał(a):ja tam mysle, ze zabijanie regionalnego OT niebyloby dobrym pomyslem. Strasznie sztywno by sie tu zrobilo. A o przejsciu na nowa platforme to nic nie mow ;) ja o tym slysze odkad jestem na tym forum :P a kto wie czy pomysl, nie powstal jeszcze wczesniej ;)

Stary, ja o tym słyszę od prawie pięciu lat, więc wiesz :) Niestety niezabijanie pogłębi bardziej to, co się stało, czyli, że np Podbeskidzie nie czuje żadnego związku z Klubem. Oni tylko na forum chcą rozmawiać. Nie interesują ich MegaSpoty Klubu. Forum utrzymywane jest ze składek. Wnioski nasuwają się same (...) Obecnie nie ma jednak sensu usuwania tego OT tutaj. Bardziej skłaniałbym się do wycięcia czaterii.
Forumowicz

Postprzez quench » 16 lis 2009, 16:56

ravestation napisał(a):
sq2jul napisał(a):ja tam mysle, ze zabijanie regionalnego OT niebyloby dobrym pomyslem. Strasznie sztywno by sie tu zrobilo

popieram przedmówcę

ja również, to zły pomysł
Forumowicz

Od: 6 paź 2007, 22:03
Auto: MX-5 (NA) 1.8

Postprzez sq2jul » 16 lis 2009, 17:19

uwazasz, ze m.in. bydgoszcz izoluje sie od klubu? ;) jezeli nawet sa takie 'regiony', ktore sa odizolowane od reszty klubu (i nigdy nie byly z nim tak na prawde zintegrowane) to ktos na to pozwolil. Takie odrosty trzeba wycinac juz na samym poczatku ;) Poza tym uwazam, ze integracja w obrebie swojego regionu jest pierwszym krokiem ku integracji z reszta klubu. Ja osobiscie nigdy w zyciu, nie pojechalbym na zaden wiekszy zlot, gdyby nie to, ze najpierw poznalismy sie w mniejszym, regionalnym gronie. Mysle, ze taka powinna byc kolej rzeczy – najpierw poznanie ludzie wokol 'wlasnego komina' a potem dalsza integracja z klubem na zlotach ogolnopolskich.
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Postprzez Pit » 16 lis 2009, 17:39

Bydgoszcz jest akurat regionem, w którym idea spotkań regionalnych zakwitła jako pierwsza w kraju wraz z kwiatuszkiem RULES'em :D Absolutnie nie miałem na myśli naszej społeczności w kwestii izolacji. Nawet montanka zgłoszenie do Klubu wysłała. I dobrze. Niech płaci skłądki. W końcu mody do RX'a nie sa tanie (...) Niestety, decyzje podejmować trzeba mając na uwadze całokształt :) A co do faktu, że najpierw regionalne spotkania, potem duże imprezy – jasne, innej kolei rzeczy nie ma.
Forumowicz

Postprzez montanka » 16 lis 2009, 17:46

nawet montanka wysłała? ja Ci dam nawet :P
nooo tak, już wiem na co moja składka pójdzie :D
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
Forumowicz

Postprzez sq2jul » 16 lis 2009, 17:55

nawet montanka... :P

z innej beczki. Robimy jakiegos spota? np. w Piatek o 20:00-21:00 pod Tesco? Tym razem bez fajerwerkow, bez gokartow i innych atrakcji – no chyba, ze kolega kriskus bylby skory zaprezentowac oficjalnie swoj nowy nabytek :) Pogadalibysmy, pojechali cos zjesc.

temat drugi: Pochlaj party podejscie drugie ;) Proponowalbym piatek, 4 grudnia w Jacku okolo 20:00 ;)

temat trzeci: czy byliby chetni na jakis dyno-day w Bydgoszczy? Ja bym chcial w koncu swoja padaczka podjechac na hamownie i sprawdzic jak tam sie sprawy miewaja na LPG.
Mamy przeciez kilka nowych samochodow... montanka, mily200, kriskus, karas po remoncie, mx-3 Siwusa – nie chcielibyscie zobaczyc jak wyglada moc i moment waszych aut?

temat czwarty: foto spot. Czy sa w naszym kregu jacys amatorzy robienia zdjec? Ja z mila checia podszkolilbym troche swoj warsztat. Moglibysmy sie spotkac, ktoregos wieczora i porobic troche zdjec naszych samochodow w roznych miejscach (z racji wieczornej pory i braku swiatla, statyw wysoce wskazany).
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Postprzez Pit » 16 lis 2009, 18:29

sq2jul napisał(a):Piatek o 20:00-21:00

Niestety nie dam rady

sq2jul napisał(a):Pochlaj party podejscie drugie ;) Proponowalbym piatek, 4 grudnia w Jacku okolo 20:00 ;)

Może być :)

sq2jul napisał(a):...chetni na jakis dyno-day w Bydgoszczy?

Ja jestem niewystrojony, więc nie bardzo. A stroić się na twinsach bez sensu

sq2jul napisał(a):foto spot. Czy sa w naszym kregu jacys amatorzy robienia zdjec?

Mogę podjechać MX-6 :) Zawołajcie letkoletkiego na t okazję, na każdą inną zresztą też :)
Forumowicz

Postprzez Fiveopac » 16 lis 2009, 18:53

Co do chata to przemowie Pitowi do rozsądku trzymajac w rece jego power FC, nei martwcie sie :P

sq2jul napisał(a):Piatek o 20:00-21:00 pod Tesco?

Gra :)

temat drugi: Pochlaj party podejscie drugie oczko Proponowalbym piatek, 4 grudnia w Jacku okolo 20:00 oczko

Nie wiem :P

sq2jul napisał(a):czy byliby chetni na jakis dyno-day w Bydgoszczy? Ja bym chcial w koncu swoja padaczka podjechac na hamownie i sprawdzic jak tam sie sprawy miewaja na LPG.
Mamy przeciez kilka nowych samochodow... montanka, mily200, kriskus, karas po remoncie, mx-3 Siwusa – nie chcielibyscie zobaczyc jak wyglada moc i moment waszych aut?

Ja zawsze chetny, skrece doladowanie na skromne 0,5 b i zobaczymy jakie na zimowym ustawieniu wyskoczą cyferki :) Co do montanki to pewnie bedzie chciala poczekac na nowy silnik bo mozemy zadusic obsluge hamowni :P Proponuje superchip.pl, w razie czego moge zalatwic termin i znizki.
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

Od: 25 kwi 2005, 20:07
Auto: MX5 NC 2.5T
RX8 R3

Postprzez sq2jul » 16 lis 2009, 19:01

spot piatek pod tesco godz. 20:00:

– sq2jul
– Fiveopac
– montanka
– mily
– szkodnik

pochlaj party Jack, 4 grudnia godz. 20:00:

– sq2jul
– Pit
– Fiveopac (jeszcze nie wie, ze bedzie ale bedzie :P)
– montanka
– pa1nkiller (90%)
– mily
– szkodnik

dynoday – proponowalbym jakos w grudniu, a co do silnika montanki, to z czystej ciekawosci sprawdzilbym jaka moca wylegitymuje sie silnik, ktory nie pogardzi olejem :)

– sq2jul
– Fiveopac
– pa1nkiller
– mily (jezeli tylko termin nie bedzie mu kolidowal)

foto spot – data do ustalenia, na razie zbieramy chetnych:

– sq2jul
– quench
– montanka
– mily (jezeli tylko termin nie bedzie mu kolidowal)
– Fiveopac
– szkodnik

Pit napisał(a):Mogę podjechać MX-6 :) Zawołajcie letkoletkiego na t okazję, na każdą inną zresztą też :)

letkoletki <wazuuup> letkoletki <wazuuup> słyszysz mnie?????? ;)
Ostatnio edytowano 16 lis 2009, 22:38 przez sq2jul, łącznie edytowano 8 razy
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Postprzez montanka » 16 lis 2009, 19:02

tak tak, nie będę was truła moim dymkiem :D poczekam aż wsadzę w Madzie ten zajechany Fajfowy silnik <lol> chyba że Julek przywiezie dla nas olej :D

najbliższy spot odpada, bo do pracy na 22 :|
pochlaj party jak najbardziej, nie pogardzę :D już załatwiam sobie wolne :D
sesja też za, tylko przed wyznaczeniem terminu nawoskuję żółtą :D
Forumowicz

Postprzez sq2jul » 16 lis 2009, 19:08

montanka napisał(a):najbliższy spot odpada, bo do pracy na 22 :|

ale przeciez spot dopiero o 20:00 :P zdarzyla bys przed praca sie spotkac z nami... :P
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Postprzez montanka » 16 lis 2009, 19:11

no dobra, niech będzie moja strata, poświęcę wam tę godzinkę :D
Forumowicz

Postprzez Pa1nkiller » 16 lis 2009, 19:32

sq2jul napisał(a):nawet montanka... :P

z innej beczki. Robimy jakiegos spota? np. w Piatek o 20:00-21:00 pod Tesco? Tym razem bez fajerwerkow, bez gokartow i innych atrakcji – no chyba, ze kolega kriskus bylby skory zaprezentowac oficjalnie swoj nowy nabytek :) Pogadalibysmy, pojechali cos zjesc.

temat drugi: Pochlaj party podejscie drugie ;) Proponowalbym piatek, 4 grudnia w Jacku okolo 20:00 ;)

temat trzeci: czy byliby chetni na jakis dyno-day w Bydgoszczy? Ja bym chcial w koncu swoja padaczka podjechac na hamownie i sprawdzic jak tam sie sprawy miewaja na LPG.

temat czwarty: foto spot. Czy sa w naszym kregu jacys amatorzy robienia zdjec? Ja z mila checia podszkolilbym troche swoj warsztat. Moglibysmy sie spotkac, ktoregos wieczora i porobic troche zdjec naszych samochodow w roznych miejscach (z racji wieczornej pory i braku swiatla, statyw wysoce wskazany).

I najprawdopodobniej odpada
II na 90% obecny
III Też mam nowy nabytek więc chętnie :P
IV Sesja zdjęciowa + dokleimy lipne spoylery jakies smieszne body i do Operacja Tuning <lol>
Forumowicz

Od: 20 paź 2009, 15:41
Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG