Całkowicie nowa Mazda2, wprowadzona do sprzedaży w paĽdzierniku 2007 r
Uwagi do funkcjonowania forum
Lada dzień przystąpimy do porządków w przyklejonych wątkach, ponieważ niemal we wszystkich działach jest ich zbyt wiele.
Staram się wysłać pewnej osobie kilka porad nt. nietypowej konfiguracji linuxa na PW, ale nasz piękny serwer wywala takiego baboka jak w treści są napisy kojarzące się z katalogiem /etc...
- Kod: Zaznacz cały
Not Acceptable
Client browser does not accept the MIME type of the requested page.
Web Server at mazdaspeed.pl
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Serwer blokuje string "/etc/" po http. Jedna z podstawowych reguł modsecurity apacha. Sam doświadczam jej upierdliwości, ale wolałbym tego nie ruszać.
the right man in the wrong place...
OK, to czymś to zastąpię
Nie mam mejla do tej osoby
Myjk napisał(a):Nie łatwiej na maila?
Nie mam mejla do tej osoby
Trusted computing – Yes or No?
Ran into problems sending Mail. Response: 550 sorry, no mailbox here by that name. (#5.7.17)
DEBUG MODE
Line : 152
File : /var/www/vhosts/mazdaspeed.pl/subdomains/forum/httpdocs/includes/smtp.php
Przy wysyłaniu PW do tco
DEBUG MODE
Line : 152
File : /var/www/vhosts/mazdaspeed.pl/subdomains/forum/httpdocs/includes/smtp.php
Przy wysyłaniu PW do tco
Pozdor Myjk
Tco, duzo czasu zajeloby Ci zdublowanie opcji "pokaz posty od ostatniej wizyty" ale z dodanym jednym warunkami do where'a – nieprzeczytane?
A swoja droga, przydaloby sie moc miec "ulubione" dzialy w ktorych poruszalaby sie wyszukiwarka, bo np. dla mnie kompletnie nieinteresujace sa dzialy typu LPG, 323, 626 czy podobne. Z tym wiem, ze wiecej klopotu, ale byloby to rozwiazanie _bombowe_ gdy polaczyc z powyzszym.
Obecnie pewnie wiekszosc juzerow szuka wlasnych postow zeby nie musiec grzebac w malo ciekawych tematach, a to znow ma dwie wady – zero nowych tematow, tylko te w ktorych sie pisalo, a dwa, ze nawet najstarsze w ktorych sie pisalo wloka sie za nami w nieskonczonosc chcby byly nudne jak flaki z olejem po jakims czasie...
A swoja droga, przydaloby sie moc miec "ulubione" dzialy w ktorych poruszalaby sie wyszukiwarka, bo np. dla mnie kompletnie nieinteresujace sa dzialy typu LPG, 323, 626 czy podobne. Z tym wiem, ze wiecej klopotu, ale byloby to rozwiazanie _bombowe_ gdy polaczyc z powyzszym.
Obecnie pewnie wiekszosc juzerow szuka wlasnych postow zeby nie musiec grzebac w malo ciekawych tematach, a to znow ma dwie wady – zero nowych tematow, tylko te w ktorych sie pisalo, a dwa, ze nawet najstarsze w ktorych sie pisalo wloka sie za nami w nieskonczonosc chcby byly nudne jak flaki z olejem po jakims czasie...
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Mnie to się marzy, żeby nieprzeczytane nie resetowały się po wylogowaniu.
Globy napisał(a):Mnie to się marzy, żeby nieprzeczytane nie resetowały się po wylogowaniu.
No u mnie jakos to powoli zaczelo dzialac, choc raz na tydzien sie jeszcze zdarzy... Nie wiem czy to na sesji czy na ciastkach (bo mi sie nie chcialo sprawdzac
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
A Święta tuż... 
A ja mam pytanie. Czy to:
Mogłoby się pojawiać na górze i dole listy tematów tak jak jest to w działach.
Bo gdy klikamy w któryś z tych linków:
...to mamy tylko na dole.
Odkąd zdarza mi sie odwiedziać forum na czymś innym niż komputer (np. telefon) to troche mnie to wkurza, a tak "życie stałoby się prostsze"
Z góry dziękuję, pozdrawiam, cześć
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... 57, 58, 59
Mogłoby się pojawiać na górze i dole listy tematów tak jak jest to w działach.
Bo gdy klikamy w któryś z tych linków:
Zobacz posty od ostatniej wizyty
Zobacz swoje posty
Zobacz posty bez odpowiedzi
...to mamy tylko na dole.
Odkąd zdarza mi sie odwiedziać forum na czymś innym niż komputer (np. telefon) to troche mnie to wkurza, a tak "życie stałoby się prostsze"
Z góry dziękuję, pozdrawiam, cześć
pressgirl napisał(a):A na Święta błąd krytyczny ...
nie nie na święta baza loginów i postów na forum "trochę" zmaleje jak co roku