OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI – spotkania regionalne
Ja też mogę się zjawić 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
No to jest nas troje
A Panom niemazdowym trza już pisać te zaproszenia
A Panom niemazdowym trza już pisać te zaproszenia

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/323/60824
- Od: 29 lis 2008, 15:19
- Auto: Honda Accord CG1 3.0 V6
nasze TRIO nie bedzie w komplecie bo adi juz pisal wczesniej ze nie ma czesu a ozi ma neta i niech sam sie wypowie.
Ja jak konkretnie bede znal termmin i godzine to konkretnie napisze czy zjawie sie czy nie
Ja jak konkretnie bede znal termmin i godzine to konkretnie napisze czy zjawie sie czy nie
- Od: 18 lis 2008, 19:07
- Auto: 323F BA
VECTRA B (pomylka) aktualnie MITSUBISHI CARISMA 1.6
witam forumowiczów
też jestem szczęśliwym posiadaczem madzi i chciałbym naiązać kontakt z innymi posiadaczami w celu wymiany doświadczeń
kiedy i gdzie planujecie jakiś spocik?
może mógłbym podjechać i zawrzeć z wami bliższe znajomości
pozdrawiam
też jestem szczęśliwym posiadaczem madzi i chciałbym naiązać kontakt z innymi posiadaczami w celu wymiany doświadczeń
kiedy i gdzie planujecie jakiś spocik?
może mógłbym podjechać i zawrzeć z wami bliższe znajomości
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam
- Od: 14 paź 2009, 21:21
- Auto: mazda 323 (BJ) 2.0
Ja jak napisałem już wcześniej, niestety nie zjawie się bo mam egzaminy (znowu nauki mi się zachciało).
Witaj casper_k3 ja miałem BJotke to mogę coś podpowiedzieć........ale zaraz To Ty Marcin?? śmigasz tą czarną Sportive??
Witaj casper_k3 ja miałem BJotke to mogę coś podpowiedzieć........ale zaraz To Ty Marcin?? śmigasz tą czarną Sportive??
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
ejdiaj miło było poznać
z godzinkę temu dotarliśmy spokojnie do domu
Tuż za Ostrowcem przez chwilkę jechała za Nami ciemna 323F BA nr. rej. TOS 09LX z podkładkami klubowymi. To ktoś z forum?
z godzinkę temu dotarliśmy spokojnie do domu
Tuż za Ostrowcem przez chwilkę jechała za Nami ciemna 323F BA nr. rej. TOS 09LX z podkładkami klubowymi. To ktoś z forum?
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
TOS 09LX to byla moja, doslownie "byla"
Sprzedalem ja a raczej zamienilem za vectre b ktora widac na foto na 44 stronie, zrobilem to tylko z powodu duzego bagaznika (ma sie w nim swobodnie miescic wozek dzieciecy)
pozdrawiam
Sprzedalem ja a raczej zamienilem za vectre b ktora widac na foto na 44 stronie, zrobilem to tylko z powodu duzego bagaznika (ma sie w nim swobodnie miescic wozek dzieciecy)
pozdrawiam
casper_k3 tak mi się od razu z Tobą skojarzyło
, Drogie Panie i Panowie takiej BJ to jeszcze nie widzieliście, Marcin Zapraszamy na spoty.
+WODZU+ Gregor znam ten ból jak widzisz przejeżdżający swój dawny samochód, sentyment jednak zostaje....
KyRy mnie również było miło poznać, fajnie że bezpiecznie dotarliście do domu, powiem Cie jeszcze tak: kupiłeś kawał dobrego samochodu w zajeb.... stanie
Klubowicze w O-ca widzieli Xedosa na Spocie więc mogą to śmiało potwierdzić
Pozdrawiam
+WODZU+ Gregor znam ten ból jak widzisz przejeżdżający swój dawny samochód, sentyment jednak zostaje....
KyRy mnie również było miło poznać, fajnie że bezpiecznie dotarliście do domu, powiem Cie jeszcze tak: kupiłeś kawał dobrego samochodu w zajeb.... stanie
Pozdrawiam
+WODZU+ napisał(a):TOS 09LX to byla moja, doslownie "byla"
machałem do nich identyfikatorem mazdaspeed, a przed nimi jechał mój brat mx-3 z podkładkami klubowymi, ale chyba nie zajarzyli o co chodzi
ejdiaj napisał(a):KyRy mnie również było miło poznać, fajnie że bezpiecznie dotarliście do domu, powiem Cie jeszcze tak: kupiłeś kawał dobrego samochodu w zajeb.... stanie
jestem MEGA zadowolony
pozdrawiam serdecznie!
KyRy ejdiaj jakies potajemne spoty sobie urządzacie

I'm just here for the gasoline.
- Od: 28 cze 2008, 22:11
KyRy no ja mówiłam, że będziesz zadowolony
Szkoda tylko, że nie było nam dane znów się widzieć
Ale myślę, że nie ostatni raz odwiedziłeś nasze strony albo ja kiedyś namówię Braci moich na wycieczkę do pięknego Jugowa
casper_k3 witamy serdecznie i zapraszamy
Widzę, że nikt się nie wychyla więc ja zaproponuję 15 listopad (niedziela) godz. 15.00 Może być?
casper_k3 witamy serdecznie i zapraszamy
Widzę, że nikt się nie wychyla więc ja zaproponuję 15 listopad (niedziela) godz. 15.00 Może być?
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/323/60824
- Od: 29 lis 2008, 15:19
- Auto: Honda Accord CG1 3.0 V6
ejdiaj napisał(a):Panie i Panowie takiej BJ to jeszcze nie widzieliście
Tja, czarna Sportive na ładnej feldze i jakby obniżona
KyRy chyba trochę za późno przeczytałem info na gadu. Ale jak widać warto było przyjechać. Dobrze że Xedzik nie poszedł w obce ręce
Przyłączam się do terminu zaproponowanego przez Kamilę. Każdemu pasuję?
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał88 napisał(a):Tja, czarna Sportive na ładnej feldze i jakby obniżona
ta sama.
niestety felgi już zmienione na zime. chociaż i te nie są takie najgorsze
to gdzie planujecie spotkanie?
mi jeżeli nie wypadnie nic 15.00, w niedziele pasuje:)
- Od: 14 paź 2009, 21:21
- Auto: mazda 323 (BJ) 2.0
Michał88 napisał(a):KyRy chyba trochę za późno przeczytałem info na gadu. Ale jak widać warto było przyjechać. Dobrze że Xedzik nie poszedł w obce ręce
nic nie szkodzi
czarna.kamila napisał(a):Szkoda tylko, że nie było nam dane znów się widzieć smutny Ale myślę, że nie ostatni raz odwiedziłeś nasze strony albo ja kiedyś namówię Braci moich na wycieczkę do pięknego Jugowa
też mam nadzieję, że jeszcze gdzieś się spotkamy
porter78th napisał(a):KyRy ejdiaj jakies potajemne spoty sobie urządzacie

Dzisiaj wraz z kolega porter78th , a wlasciwie to kolega sam za drobna oplata 20zl wymienil mi filtr paliwa znajdujacy sie po maska , polecam wszystkim wymiane , duzo lepsza praca silnika , swobodniejsze przyspieszenie (jeśli macie stary nie wymieniany) kolega napewno wam pomoze a mechanik wezmie duzo wiecej bo dostep do filtra jest utrudniony , ja jestem zadowolony usluga wykonana nie na odpierdo... 
- Od: 5 cze 2009, 11:42
ani jedno ani drugie nie uchroni cie w 100% przed mandatem.
1- CB przyda sie szczegolnie wtedy gdy bedziesz jechal po trasie i uslyszysz takie cos "kolego z zielonej Yariski jestes na radyjku? TAK! to zjedz na pobocze, policja z tej strony"
2- NAWIGACJA tez sie bardzo przydaje gdy czarujacy glos przemilej kobiety kaze ci wjechac prosto w sciane albo do jakiegos stawu...
Oczywiscie nie znaczy to ze tak musi sie stac jak napisalem.
Ogolnie wolal bym CB
1- CB przyda sie szczegolnie wtedy gdy bedziesz jechal po trasie i uslyszysz takie cos "kolego z zielonej Yariski jestes na radyjku? TAK! to zjedz na pobocze, policja z tej strony"
2- NAWIGACJA tez sie bardzo przydaje gdy czarujacy glos przemilej kobiety kaze ci wjechac prosto w sciane albo do jakiegos stawu...
Oczywiscie nie znaczy to ze tak musi sie stac jak napisalem.
Ogolnie wolal bym CB
Hehe nie zrozumieliśmy się
Generalnie jedno z tych urządzeń ma mi posłużyć za przewodnika gdzieś po trasie a przede wszystkim w obcym mieście. Wszyscy chyba wiedzą że nie mam pociągu no szybkości
Generalnie jedno z tych urządzeń ma mi posłużyć za przewodnika gdzieś po trasie a przede wszystkim w obcym mieście. Wszyscy chyba wiedzą że nie mam pociągu no szybkości
Kup jedno i drugie jesli masz kase, nawigacja jest bardzo pomocna jesli masz dobre mapy, polecam Ci zebyś kupił Automape albo Garmina, czasem plataja figle zwaszcza w mniejszych miejscowościach i prowadza Ci jakimis bocznymi uliczkami, ale nie oznacza to że musisz nawigacji bezwiednie ufac, sluchac sluchasz ale jestes czujny i myslisz. Ja nie mam cb zawsze kleje sie do kogos kto ma, a nawigacje sobie chwale. Cb by mnie wkurzalo jakby mi trzeszczalo non stop 
I'm just here for the gasoline.
- Od: 28 cze 2008, 22:11