Witajcie,
Jakiś czas temu padł elektryczny podnośnik szyb, przy oknie mojej żony (pasażera). Poszukałem trochę na allegro, no i jest sporo tego, problem jednak sprowadza się do tego że samochód jest użytkowany w Irlandii, i oczywiści pasażer siedzi po prawej stronie, kierownica jest po lewej, wszystko na odwrót. No i teraz pytanie który podnośnik kupić, lewy? prawy? a może [jaki?]?:)
Samochód oczywiscie Mazda 323F 97rok.
Pozdrowienia
Elektryczny podnośnik szyb
Strona 1 z 1
a nie odwrotnie?? kierowca po prawej a pasazer po lewej??
kup ten silownik ktory ci padł, kiera jest z drugiej strony ale drzwi są normalne
takie same w wersji ang. i europejskiej

- Od: 29 cze 2008, 11:23
- Auto: 323F BA 1.8 97r. i musiałem wsadzić LPG ;(
Mazda 6 GG 2006 fl. 2.3 benzynka :–)
wyjmij stary jedz na szrot i kup pod stary. Aa wogule to podłącz na krótko bo moze tylko kable nie łączą.
Marcin
- Od: 23 wrz 2008, 17:58
- Auto: Mazda 323f BA 1998r. Special Edition 1.5 16V
Nie widziałem żadnego szrotu w Dublinie, a jak byłem u mechanika to zaśpiewał mi 300e za sam podnośnik + 60e robocizna. Furaka kupiłem za 500e to sam podnośnik podniósłby wartość samochodu do 800e
.
Spróbuję podłączyć na krótko tak jak piszesz.
Spróbuję podłączyć na krótko tak jak piszesz.
- Od: 14 sty 2009, 10:56
- Auto: Mazda 323F BA 97
Jak jesteś zainteresowany to ja mam akurat anglika na części i wszystko śmiga no i mechanizmy szyb mam jeszcze 100% kompletne. Jak coś to wal na PW.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pozycjonowanie Tarnów i nie tylko!
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pozycjonowanie Tarnów i nie tylko!
- Od: 30 gru 2008, 14:13
- Auto: 323F BA 1.5 16v 1998 r
Strona 1 z 1