BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Hehehehe wiedziałem ze Cie to ruszy xD ale pewnie masz racje . Ja sie tak naprawde nie znam no ale nie oznacza to że nie mogę sie na tym poznać np dzieki Tobie panie Pit-Stopie 
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
ravestation napisał(a):94-002G jest piękne... szkoda, że w kolejnych generacjach zrezygnowali z 4x4 oraz silników turbodoładowanych
'00 chyba już tylko Talon'y szły, ale mogę się mylić. Coż, komercjalizacja – jak w każdej marce, co zrobili z RX-8, wolnossak

370??moze być 
Pit napisał(a):Gdzie Supra, NSX?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tiJvFkhNjyw&hl=pl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tiJvFkhNjyw&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Ostatnio edytowano 11 lis 2009, 00:02 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
Pa1nkiller napisał(a):370??moze być
Wolnossący Renault? (...) Ja mam taką zasadę – nie znam się na kuchni mołdawskiej. Staram się więc nie głosić teorii i snuć wywodów w tej kwestii
Pit napisał(a):Gdzie Supra, NSX?
ale gt-r'a byś przygarnął
widząc ceny następcy Supry (Lex jakiś tam) to faktycznie nowe super cary z Japonii będą mało osiągalne dla szarych zjadaczy chleba...

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Nissan!! aaarghhh
ravestation napisał(a):Pit napisał(a):Gdzie Supra, NSX?
ale gt-r'a byś przygarnął... tylko gdyby nie ta skrzynia...
GTR jedyny samotny żeglarz
Pa1nkiller napisał(a):Nissan!! aaarghhh
Silnik to technologia Renault.
Lubisz dopier.. innym co nie maja zielonego pojecia 
Ostatnio edytowano 11 lis 2009, 00:09 przez Pa1nkiller, łącznie edytowano 1 raz
Pit napisał(a):Z utęsknieniem jednak patrzę też na concept'y RX-9.
ee tam – patrzac na to auto z zewnatrz (spyshoty do dostania w necie) dochodze do wniosku, ze 'to juz bylo' – nie ma w tym aucie nic nowego.. troche jakby Audii, troche Nissan, troche Mercedesa... Gdzie ten indywidualny styl marki sie podzial?
sq2jul napisał(a):Gdzie ten indywidualny styl marki sie podzial?
Zdechł pogrzebany oszczędnościami gdzieś na przełomie wieków.
W sumie tylko Japonia tutaj a co wy na to zeby miec swoja cysterne z paliwem i jakiegos muscle car'a 
ravestation napisał(a):mi się osobiście podoba koncepcja jaką rozwiną........ Hyundai... Genesis Coupe jest całkiem fajnym wozidełkiem i daje wybór klientowi V'ka lub 2.0T
ladne, jak i kilka innych nowych aut (rx-9 tez wcale nie brzydki jest), jednak moim zdaniem, stylistycznie jest to kolejna kompilacji stylow kilku innych marek. Mam wrazenie, ze jeszcze kilka, kilkanascie lat temu bylo duzo modeli, ktore pojawiajac sie na rynku wprawialy w podziw (jezeli mowimy o stylistyce) – wnosily cos nowego. Obecnie juz od dawna nie widzialem nowego auta, ktore wnosiloby cos nowego, indywidualnego. Zazwyczaj sa to kompilacje stylistyczne roznych marek/modeli.
popieram w całej rozciągłości... brakuje powiewu świeżości, czegoś nowatorskiego... jak się patrzy na motoryzację z lat 90 a na ta dziś to widać te różnice...

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Wg mnie nic ciekawego
ale ja głosu tutaj nie mam 
w tym Lexusie widac nawiazanie do Supry – te dziwne swiatla z przodu
ale milosc przychodzi z czasem 

W ogóle Lexus?? to maja być limuzyny a nie jakies speedstery 
sq2jul napisał(a):w tym Lexusie widac nawiazanie do Supry
Nie wiedziałem, że następca Supry wyjdzie pod Lexusem.
Pa1nkiller napisał(a):W ogóle Lexus?? to maja być limuzyny a nie jakies speedstery
Ogarnij znaczenie nowego słówka "Speedster" i poczytaj o Lexusach SC300/400 (Toyocie Soarer).
Dzieki za wyrównanie do poziomu____ Pit ;] jak wczesniej napisałem moje pojęcie jest baardzo małe:D Ale dzieki! Bo dzięki wam ucze się
i oby tak dalej