Ogólnopolski Zlot Klubu MazdaSpeed – TORUŃ 2005
Mam jeszcze pytanie. Czy skoro jestem klubowiczem i płacę 90zł to czy moja dziewczyna tez płaci 90 czy 120? Bo nie wiem ile mam wpłacić w koncu :/
I drugie pytanie, poniewaz lipiec jest dla mnie ciezki finansowo (ubezpieczenie, przeglad...), czy mozna teraz wpłacic jakas zaliczke a po wyplacie (około 28 lipca) dosłac reszte?
I drugie pytanie, poniewaz lipiec jest dla mnie ciezki finansowo (ubezpieczenie, przeglad...), czy mozna teraz wpłacic jakas zaliczke a po wyplacie (około 28 lipca) dosłac reszte?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):Mam jeszcze pytanie. Czy skoro jestem klubowiczem i płacę 90zł to czy moja dziewczyna tez płaci 90 czy 120? Bo nie wiem ile mam wpłacić w koncu :/
Tak jak jest to uwzglednione w opisie zlotu
KLUBOWICZ placi 90 zl a kazda osoba towarzysząca nie będąca klubowiczem płaci 120 zl
Jesli klubowicz jest zarejestrowany majac w nicku 2 imiona placi stawkę 90+120 = 210 zl
Zwykły klubowicz z osobą towarzyszącą płaci za siebie 90 + 120 = 210 zł
Klubowicz z klubowiczką (mąż i żona np) płacą 90+90 = 180 zł
Xionc napisał(a):I drugie pytanie, poniewaz lipiec jest dla mnie ciezki finansowo (ubezpieczenie, przeglad...), czy mozna teraz wpłacic jakas zaliczke a po wyplacie (około 28 lipca) dosłac reszte?
Myśle ze da się wynegocjować takie warunki ale termin 28 lipca musi być terminem ostatecznym. Porozmawiaj o tym z ravo
Ostatnio edytowano 7 lip 2005, 14:36 przez RULES, łącznie edytowano 3 razy
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Panowie zrozumcie jedną bardzo istotną sprawę. To za pieniądze które zostały wpłacone będziemy organizowali wszystko .... jeżeli 20 lipca będę znał sumę za jaką można zaszaleć to za tyle zaszalejemy i ten spot będzie można nazwać MEGAspot`em. Wtedy będziemy starać się realizować jak najwięcej pomysłów .. proszę zrozumieć że z reguły każdy pomysł coś kosztuje – ja ze swojej strony mogę szczerze powiedzieć że będę walczył o to aby tych zrealizowanych pomysłów było jak najwięcej.
Termin 20 lipca został ustalony z tego powodu, iż my musimy mieć też trochę czasu na organizację imprezy – a te 3tygodnie to minimum. Więc proszę mieć na uwadze ostateczny termin wpłat.
Termin 20 lipca został ustalony z tego powodu, iż my musimy mieć też trochę czasu na organizację imprezy – a te 3tygodnie to minimum. Więc proszę mieć na uwadze ostateczny termin wpłat.
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

ja jestem dalej za tym aby kazdy klubowicz mogl zabrac osobe towarzyszaca ze soba za 90 zl, moze zrobmy kompromis i niech klubowicze wplacaja po 180 zl za 2 osoby a potem zobaczymy ile wplacilo ile jest kasy i ile trzeba i te 30 zl najwyzej beda doplacane po 20 lipca co wy na to 
jeszcze jedno, ze wzgledu na to ze jest poczatek lipca, a ja np. juz nie mam kasy (wiadomo jak sie ma dom to remonty czlowieka wykanczaja latem), a bede mial kase w sierpniu, to jak przyjade na zlot to nie bede mogl zaplacic i wjechac ?
B.E.N.D.E.R.:
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
- Od: 29 mar 2004, 16:53
- Auto: EC K8 '93 (czarna strzala :)
no tak, ale dla jednego klubowicza który robi remonty (znam to uczucie i go rozumiem) to można chyba zrobić wyjątek co nie ravo?
Albo Bender narazie wpłać przynajmniej część, a na zlocie dopłacisz reszte
Albo Bender narazie wpłać przynajmniej część, a na zlocie dopłacisz reszte

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):Albo Bender narazie wpłać przynajmniej część, a na zlocie dopłacisz reszte
hehe, z checia, ale napewno nie wplace do 20
p.s. chociaz, moze bede mial przyplyw gotowki kolo 15. ale to nic pewnego...
B.E.N.D.E.R.:
- Od: 29 mar 2004, 16:53
- Auto: EC K8 '93 (czarna strzala :)
wiecie co
może trochę kraczę ale............
nie dam rady być w Bydgoszczy a potem w Toruniu i z tego względu wybrałem Toruń ale teraz tak myślę, że jest dopiero połowa ludzi potrzebna do tego żeby odbyło się spotkanie, a jak nie uzbiera się tylu chętnych to co
?
wychodzi na to, że lepiej wpaść do Bydgoszczy bo to pewniak a Spot Mazdy hmm stoi pod znakiem zapytania
może mylę się, co ? jak sądzicie ?
może trochę kraczę ale............
nie dam rady być w Bydgoszczy a potem w Toruniu i z tego względu wybrałem Toruń ale teraz tak myślę, że jest dopiero połowa ludzi potrzebna do tego żeby odbyło się spotkanie, a jak nie uzbiera się tylu chętnych to co
wychodzi na to, że lepiej wpaść do Bydgoszczy bo to pewniak a Spot Mazdy hmm stoi pod znakiem zapytania
może mylę się, co ? jak sądzicie ?
- Od: 30 maja 2005, 10:46
- Auto: Mazda MX-6 2.0i 16V GE,92r.LPG
Cześć
Niestety mam podobne obawy co Groda.
Już 7.07. a chętnych cosik za mało.
Jak popatrzyłem ilu jest zarejestrowanych użytkowników na forum
to ja się teraz pytam – dlaczego tylko tyle osób chce jechać do Torunia!!!!!!!?????????
Czy tak ciężko się zebrać na PIERWSZY OGÓLNOPOLSKI ZLOT MAZDY?????
LUDZIE!!!!!!!!
ZAPISUJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!
NA PEWNO BĘDZIE CO WSPOMINAĆ!!!!
Niestety mam podobne obawy co Groda.
Już 7.07. a chętnych cosik za mało.
Jak popatrzyłem ilu jest zarejestrowanych użytkowników na forum
Czy tak ciężko się zebrać na PIERWSZY OGÓLNOPOLSKI ZLOT MAZDY?????
LUDZIE!!!!!!!!
ZAPISUJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!
NA PEWNO BĘDZIE CO WSPOMINAĆ!!!!
dokładnie na tej zasadzie wykonalismy 1 wycene .. zakładając że tylko 1/10 zarejestrowanych wyrazi chęć uczestnictwa w spocie a tylko 50% z nich zapłaci sumę to spot się odbędzie ... więc wysokich wymagać sądzę że nie mieliśmy – a może ... PANOWIE naprawdę jeżeli odbędzie się spot myślę że duża częśc uczestników będzie zadowolona, więc warto zaryzykować jeden weekend aby ruszyć pupę do Torunia przecież taki spot mazdowiczów jest tylko raz w roku! ... CZY AŻ TAK SŁABO KOCHACIE SWOJE MAZDY 
pozdrawiam

Witam. Dawno juz nie bylo mnie na forum, ale jak tylko dowiedzialem sie o spocie to zaraz sie zapisalem
Mam tylko jedno pytanie: czy juz wiadomo ile kasy ma wplacic klubowicz + zona ? 210 czy 180 zl
Ja glosuje za ta druga opcja – w sumie zona klubowicza to jego oficjalna druga polowka
Pozdrawiam wszystkich.
Mam tylko jedno pytanie: czy juz wiadomo ile kasy ma wplacic klubowicz + zona ? 210 czy 180 zl

Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
OK. Super. Pozostaje jeszcze jedna kwestia: jest tylko 7 pokoi 2-osobowych, wiec jak to podzielimy
? Widze, ze wiekszosc osob pisze sie na dwojki – co bedzie decydowac o kolejnosci: miejsce na liscie, czy data wplaty pieniedzy na konto
?
Tak sie pytam . . .
Tak sie pytam . . .
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Mieszkam w Inowrocławiu – i podjechanie do Torunia na każdy dzień zlotu nie stanowi problemu... zatem nie potrzebuję hotelu.
Dwie sprawy:
1. żona w ciąży – i nie chcę jej przeciążyć na nieswoim łóżku ... i zwinąć się o odpowiedniej godzinie jak poczuje się zmęczona.
2. kasa – wyprawka dla dziecka no i muszę podjechać do teściów ... w podkarpackie ... nie mały wydatek ...
Jaki byłby koszt dwóch osób nieklubowiczów każdego dnia bez hotelu ... z wjazdem na lotnisko?
pzdr
RaV
Dwie sprawy:
1. żona w ciąży – i nie chcę jej przeciążyć na nieswoim łóżku ... i zwinąć się o odpowiedniej godzinie jak poczuje się zmęczona.
2. kasa – wyprawka dla dziecka no i muszę podjechać do teściów ... w podkarpackie ... nie mały wydatek ...
Jaki byłby koszt dwóch osób nieklubowiczów każdego dnia bez hotelu ... z wjazdem na lotnisko?
pzdr
RaV
RaV
- Od: 29 gru 2004, 13:18
- Auto: 626 2.0 16V 94r