Filtr przeciwpyłkowy gdzie jest/jak wykonać?
1, 2
Witam! Chciałem wymienić filtr pyłkowy w xedosie6 ale nie potrafie go znaleść, byłbym wdzięczny za pomoc.
-
szympk
dodam iż był jeden opis miejsca w którym teoretycznie powinien sie znajdować czyli pod nogami od pasażera, ale.. niestety to było chyba do xedosa 9 bo nic nie znalazłem
-
szympk
Hazu-jak nikt nie wpadł
-sam sobie założyłem takowy na podszybiu -jest trochę rzeżbienia ale idzie zrobić tak żeby spełniał swoją funkcję czyli nie przepuszczał syfu do środka -po roku użytkowania jest cały czarny -co świadczy że spełnia swoją funkcję -w środku raczej go nie zamontujesz a na podszybiu jest możliwość
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Też sobie założyłem pończochę na tą rurę wystającą w podszybiu.
Wszystko było dobrze dopuki w zimie mi jej nie wciagnęło do wentylatora?
Wszystko było dobrze dopuki w zimie mi jej nie wciagnęło do wentylatora?

Ostatnio edytowano 29 wrz 2008, 21:13 przez Hazu, łącznie edytowano 1 raz
Hazu napisał(a):Wszystko wyło dobrze dopuki w zimie mi jej nie wciagnęło do wentylatora?

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
ja tam dorobiłem uchwyty z blachy i dociełem z filtra przeciwpyłkowego pasujący w środek kawałek i zdaje to egzamin od 2 lat
Hazu napisał(a):Wszystko było dobrze dopuki w zimie mi jej nie wciagnęło do wentylatora?
bo to sie rajtki z lajkrą zaklada

-
waldii
Czy móglbym prosić o jakieś foto, w ktorym konkretnie miejscu na podszybiu sprobować założyć jakąkolwiek osłonę?
Cały ten syf z drzew mam w samochodzie
Cały ten syf z drzew mam w samochodzie

-
Perro
zdejmij plastikowe podszybie te pod wycieraczkami a z lewej strony zobaczysz plastikową przesłonę ją też zdejmij pod nią będzie widać kanał od nawiewu
1, 2