Festiwal Motoryzacji 2005 w Bydgoszczy
Zabronione jest wnoszenie na teren imprezy oraz posiadanie w trakcie jej trwania napojów alkoholowych, środków odurzających, substancji psychotropowych, broni, materiałów wybuchowych, materiałów pożarowo niebezpiecznych i innych niebezpiecznych przedmiotów
to grilla tez nie wolno robić ....
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Z ORGANIZATOREM MAM USTALONE ŻE GRILE MOŻEMY WNIEŚĆ A JEŚLI CHODZI O PIWO TO TYLKO W PUSZKACH
!!
OCHRONA BĘDZIE KONFISKOWAŁA SZKLANE BUTELKI
Sztućce do grila najlepiej plastikowe

Sztućce do grila najlepiej plastikowe
Ostatnio edytowano 7 lip 2005, 13:34 przez RULES, łącznie edytowano 2 razy
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):Z ORGANIZATOREM MAM USTALONE ŻE GRILE MOŻEMY WNIEŚĆ A JEŚLI CHODZI O PIWO TO TYLKO W PUSZKACH
krzyczeć nie musisz ...
zrozumiałem
Pozdrawiam, Tomek
kibel napisał(a):RULES napisał(a):Z ORGANIZATOREM MAM USTALONE ŻE GRILE MOŻEMY WNIEŚĆ A JEŚLI CHODZI O PIWO TO TYLKO W PUSZKACH
krzyczeć nie musisz ...
zrozumiałem
To tak dla tych co rzadko zerkają na forum żeby widzieli tą informację. Wolałbym uniknąć niespodzianek
MARCO 323F napisał(a):Farciarz a ja Cie widzialem nie raz I teTwoje dwa wydechy!! pozdro
A jeżdzisz nieraz po Fordonie ?...bo niedawno jechała za mną taka czarna Efka
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
a co stanie się jak nie będzie tyle osób co zakłada norma czyli, to chyba było, 80 ?
czy szlak trafi Toruń ?
pytam się ponieważ oznajmiam z ogromnym żalem, że z pewniaka, który miał trafić do Bydgoszczy stałem się NIE pewniakiem, po prostu nie jadę
oczywiście z przyczyn ogólnie znanych wszystkim a mianowicie z braku funduszy
tak więc chcę zawitać na zlot w Toruniu
ale żeby był
czy szlak trafi Toruń ?
pytam się ponieważ oznajmiam z ogromnym żalem, że z pewniaka, który miał trafić do Bydgoszczy stałem się NIE pewniakiem, po prostu nie jadę
ale żeby był
- Od: 30 maja 2005, 10:46
- Auto: Mazda MX-6 2.0i 16V GE,92r.LPG
Chlopaki mam uno piccollo problema.Wybieram sie z kumplem a nie mamy namiotu ani kasy na nocleg w jakims hotelu.Czy ktos by mnie poratowal namiotem??Albo namiar na tanie miejsce noclegowe?!POMOCY
-
waldii
Niestety ja nadal nie mam dla Ciebie namoitu – wszystkie że tak powiem – wymiotło na czas wakacji
Usmiechaj sie do RULES'a to moze jakis tani nocleg Ci skołuje?
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Groda napisał(a):a co stanie się jak nie będzie tyle osób co zakłada norma czyli, to chyba było, 80 ?
czy szlak trafi Toruń ?
ale żeby był
Przemyśl to jeszcze raz ponieważ ja osoboście w TORUNIU też będę ale nie zapomnij ze o tym czy TORUŃ wypali dowiemy sie pod koniec lipca a jak narazie dużo na to wskazuje że w TORUNIU spota nie będzie. No chyba że klubowicze zaczną się nagle zapisywac
farciarz napisał(a):MARCO 323F napisał(a):Farciarz a ja Cie widzialem nie raz I teTwoje dwa wydechy!! pozdro
A jeżdzisz nieraz po Fordonie ?...bo niedawno jechała za mną taka czarna Efka
Niestety nie jezdze po Fordonie

- Od: 31 maja 2005, 22:14
- Auto: Mazda 323F 1.5 16V DOHC
waldii napisał(a):Chlopaki mam uno piccollo problema.Wybieram sie z kumplem a nie mamy namiotu ani kasy na nocleg w jakims hotelu.Czy ktos by mnie poratowal namiotem??
Mam namiot na stanie 2osobowy wezme dla was.
Ja w takim razie wezme większy 3osobowy. Za pare godzin (po robocie) będe łączył sie tel. z HUANO i dogramy szczegóły spotkania się z grupą z Gdańska.
Do Zobaczenia.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T