BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
wariaci
ja nie piję wogóle, no chyba że Olka będzie chciała mnie upić i wykorzystać, to się wtedy zastanowię 

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
W ogóle to pewnie Cie Olka upije (mam taka nadzieje).Chociaż i tak was wszystkich nie znam, ale mam nadzieje, że poznam i bedzie baaardzoo ciekawie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
no prosze ja pierwszy tutaj po
to dzieki wszystkim za spotkanie ;p jak zwykle milo was widziec no a co nie ktorych to w takim stanie milo widziec ;p upojenia tez 

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Piąta rano dotarłem do domu. miło było poznać wasze wredne mordy 
Po terminie odzywania sie na forum, widac kto jak bardzo sie zawiesił po potupajce w Dżeku
Moje typy na zombi dnia to:
1. Miły
2. Daga
3. Olka
4. Żjulek
Ale spokojnie, Pit juz niesie dla was pomoc:

Moje typy na zombi dnia to:
1. Miły
2. Daga
3. Olka
4. Żjulek
Ale spokojnie, Pit juz niesie dla was pomoc:

Less roof, more fun

Dzięki wszystkim! Spotkania Klubowe nabrały nowego wyrazu
(...) Mam kilka fotek w aparacie, przedsmak poniżej:

lol oni beda mieli kaca do wieczora w niedziele 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Fiveopac napisał(a):Miły
"Ja nie piję, bo na 8:00 do szkoły"

Dzięki wszystkim za spotkanko
Ostatnio edytowano 7 lis 2009, 11:05 przez Olka, łącznie edytowano 1 raz
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Pit napisał(a):Mam kilka fotek w aparacie, przedsmak poniżej
hehe..normalnie bydgoskie Kac Vegas..
dzieki za spotkanko...mysle ze za jakis dobry m-c mozna powtorzyc podobne spotkanie. Julek?
Special THANKS dla Malico!. Dzieki uprzejmosci Kuby calo i zdrowo dotarlem do domu!. Przy nast spotkaniu stawiam dobre jadlo..
pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
pospać dłużej nie można? to nie oznacza, że mam kaca, chociaż leciutkiego mam i właśnie piję nie dobre kacowe lekarstwo
ale to wszystko przez Olkę, wiedziałam że mnie upije
Miły proszę Państwa chyba dotarł na zajęcia, bo wredota nas budziła telefonem z samego rana
a ciekawe, czy zainteresowani pamiętają, że dzisiaj ustawiamy się na "kreskę"
natomiast w związku z powyższym zdjęciem jestem zmuszona się "zaszyć"
ale to wszystko przez Olkę, wiedziałam że mnie upije
Miły proszę Państwa chyba dotarł na zajęcia, bo wredota nas budziła telefonem z samego rana
a ciekawe, czy zainteresowani pamiętają, że dzisiaj ustawiamy się na "kreskę"

natomiast w związku z powyższym zdjęciem jestem zmuszona się "zaszyć"
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Dzięki wszystkim za zajefajne spotkanie, szkoda, że nie mogłem zostać dłużej (siła wyższa)
Pozdrowiam! Do zobaczenia next time
Pozdrowiam! Do zobaczenia next time
Mam takie dziwne uczucie Jak ten emotek
Tylko nie widze tego młotka co mnie wali w głowe!! Ma ktos podobnie??
Pozdro4all

Pozdro4all
Pa1nkiller napisał(a):Tylko nie widze tego młotka co mnie wali w głowe!!
bo Ciebie wali od wewnątrz

Pogłaskałam
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
ja obstawiam że Julek wstanie ostatni
on tak ma xD
Olka napisał(a):
PogłaskałamCi Magdę, bo przed chwilą obok niej przechodziłam
Nie wystraszyła się?
I mam nadzieje ze od tyłu jej nie zaszłas hehe, bo od tyłu tylko mnie dopuszcza
Pa1nkiller napisał(a):od tyłu tylko mnie dopuszcza
tak się tylko Tobie wydaję, nie mówi Ci wszystkiego
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Alo alo
wlasnie sie obudzilem – kaca nie ma, ide spac dalej
dzieki za mega spotkanie – szkoda tylko ze tak krotko. Kaca nie ma tzn. ze mozna bylo wiecej
speszal tenks for Malik za podwozke so domu
Pit dawaj foty!!!
Btw. Jak wrazenia odnosnie samego klubu? Mam nadzieje, ze miejsce Wam przypasowalo.
Btw. Jak wrazenia odnosnie samego klubu? Mam nadzieje, ze miejsce Wam przypasowalo.
UWAGA UWAGA
Wtorek godz. 21:00 pod Tesco. Mily zaprezentuje nam swoja nowa furmanke – Mazda 3 2.0 150km 2005r.
Lista:
– Mily
– sq2jul
– Pit
– ahdov
Wtorek godz. 21:00 pod Tesco. Mily zaprezentuje nam swoja nowa furmanke – Mazda 3 2.0 150km 2005r.
Lista:
– Mily
– sq2jul
– Pit
– ahdov
Ostatnio edytowano 7 lis 2009, 17:07 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz