dzien po dniu walka!
ale o co?
E
po wymianie żarówek H1 znaczne pogorszenie widoczności na drodze
1, 2
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Ja mam Boscha +30% i jestem zadowolony. Śmiesznie tanie (bodajże coś koło 12zł/szt). Jeżdżę na nich od marca. W stosunku to podstawowej Helli za 7zł dużo jaśniej świecą. Wiązka ładnie skupiona. Większość jazd po ciemku.
Uważam że płacenie za zwykłe żarówki więcej niż 20zł jest bezsensowne. To że ładnie wygląda ma się nijak do faktycznej różnicy w oświetleniu.
Uważam że płacenie za zwykłe żarówki więcej niż 20zł jest bezsensowne. To że ładnie wygląda ma się nijak do faktycznej różnicy w oświetleniu.
Grzyby napisał(a):Uważam że płacenie za zwykłe żarówki więcej niż 20zł jest bezsensowne.
Moim zdaniem się mylisz. Wielkie koncerny pompują kasę w badania testy itp...i zobacz, ze pojęciem "zwykła żarówka" to juz nie jest ta co była w skodzie czy w kredensie...Teraz masz NightGuide (nocny przewodnik) blue vision...etc....moim zdaniem warto dopłacić.. ja zakupiłem "nocnego przewodnika" i czekam.. jestem pewien ze dobrze mnie poprowadzi...
Pozdro600
Dyzioo
dyzioo napisał(a):Teraz masz NightGuide (nocny przewodnik)
Grunt to chwytliwa nazwa. Znajdą się tacy którzy kupią.
Miałem je. Ładnie wyglądają jak patrzysz na auto. Ze środka, zero rewelacji. Szczególnie za te pieniądze. No i w stosunku do trwałości.
1, 2