Wkład filtra powietrza K&N
Zmieniaj śmiało na wkładkę K&N do obudowy filtra, przynajmniej nie pogorszy dołu. Miałem pro. stożek i samą wkładkę w 2.5V6 i polecam wkładkę. Do N/A nie grzebanego stożek to bezsens... co do odczuwalnych efektów zmiany – minus 230 zł więc musi być coś na plus hehe no może CIUT lepiej wychodzi z dołu... Pzdr !
Serwis komputerowy – usługi – porady – dojazd .
- Od: 31 sty 2006, 15:27
- Auto: Mx6 KL, Mondeo 1.8HE, Ducato 2.8, Eagle Vision 3.5
Ja mialem wkladke, K&N i roznicy nie odczulem. Teraz mam zamontowany uklad dolotowy Typhoon K&N ze ztozkiem i roznica jest odczuwalna i latwo ja uslyszec 
Radex84 napisał(a):http://allegro.pl/item792556649_k_n_filtr_powietrza_33_2676_mazda_626_mx_5.html
jak myslicie, drogo?? do mojej 626 GF
Wg mnie strasznie drogo...Ja w sklepie dałem za swoja mniej.P.S. zobacz tez na wkladki simota.
co do hamownaia Ja na razie muszę filtr pozadny skombinowac...bo na hinczyku to nie wiadomo co wyjdzie
Nowy zoom zoom,stare uczucia 
- Od: 27 lut 2005, 12:11
- Auto: Mazda 3 sport 2.0
zio napisał(a):Radex84 napisał:http://allegro.pl/item792556649_k_n_fil ... _mx_5.html
jak myslicie, drogo?? do mojej 626 GF
Wg mnie strasznie drogo...
niop... w intercars kupisz bez rabatu za jakieś 220 pln a jak dobrze zagadasz o jakiś rabacik to bez problemu powinni ci go za jakieś 180pln oddać, ale to już zależy na jakiego sprzedawcę trafisz. Pipercrossa lub simotę kupisz między 80 a 120 pln
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
relacja live i na youtuba prosimySzydło napisał(a):Dzisiaj sobie zamówiełem filtr K&N. Kupiłem bo i tak muszę kupić, a może poczuje jakąś różnice. Są różne zdania na temat tego filtra więc zaryzykuje. Napewno napisze pierwsze wrażenia.
bimbak wlasnie dzwonilem u siebie do intercars, 225zł k&n
a simota chyba niewiele gorsza? a za 100zł widziałem na allegro
Szydło napisał(a):Radex84 napisał(a):relacja live i na youtuba prosimy
zobaczymy co da się z tym zrobić
No widzisz – mówiłem, że drogo
Qrde nie pamiętam telefonu – sklep jest koło giełdy samochodowej na rybitwach.
A co do simoty to trzeba ją jeszcze nasączyć olejkiem przed użyciem, KN jest już nasączony. nie wiem jak pipercross.
Nowy zoom zoom,stare uczucia 
- Od: 27 lut 2005, 12:11
- Auto: Mazda 3 sport 2.0