BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
piatek 6 listopad – pochlaj party – klub Jack godz 20:00 – poziom -1 (tak co by mozna spokojnie pogadac i ewentualnie cos zjesc) – auta tym razem zostaja w domu oczko
– ahdov
– Pit
– sq2jul
– Siwus+kierowca
– szkodnik
– hazi (licze sie sie zdecydujesz i zdeklarujesz w 100% oczko)
– mily
– montanka&Arek
– Pa1nkiller
– karaś & Ewa!!!!!!
– ahdov
– Pit
– sq2jul
– Siwus+kierowca
– szkodnik
– hazi (licze sie sie zdecydujesz i zdeklarujesz w 100% oczko)
– mily
– montanka&Arek
– Pa1nkiller
– karaś & Ewa!!!!!!
Ostatnio edytowano 3 lis 2009, 14:00 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
sq2jul napisał(a):– karaś...!!!!!!

oki doki – mamy zarezerwowany stolik na piatek godz. 20:00 – stolik jest na 15 osob, znajduje sie na dole (poziom -1) przy barze. Plus tego rozwiazania jest taki, ze na dole mozna normalnie pogadac (nie lupie muzyka) oraz cos podjesc (jezeli dobrze pamietam to jedzenie jest serwowane do godziny 00:00, potem bar na poziomie -1 jest zamykany i trzeba biegac po piwko do baru na parterze) – polecam pizze. Oczywiscie miejsce spotkania to Pub Jack ul.Długa 65 (poczatek ul.Dlugiej – blizej sądu).
Link do mapki
Link do mapki
Ostatnio edytowano 3 lis 2009, 13:59 przez sq2jul, łącznie edytowano 2 razy
już nie mogę się doczekać, jak zobaczę was w stanie wskazującym 

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
To jest pikuś
po chociaż chwilowym obcowaniu z karasiem nikt z Was nie pozostanie już taki, jak wcześniej 

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
montanka napisał(a):<boje się> jakby co, prosze mnie przed nim chronić
Nie ma takiej siły, która mogłaby kogokolwiek uchronić przed karasiem, o ile (a na to się zanosi) występuje on w zasięgu wzroku.
i chcąc nie chąc będę musiała się upić 

hehe ktos tu sie bawi w archeo
asia77 – zapraszamy jutro na spontanicznego nocnego spota – godz 23:00 myjnia ul.Bielicka. Najpierw wyszorujemy auta a potem pewnie pojedziemy na kebap na ul. Krolowej Jadwigi.
spot – sroda, godz 23:00, myjnia na ul. Bielicka
lista obecnosci:
– Suloo
– ahdov
– Pa1nkiller
– szkodnik
– sq2jul
– Pit
– Five
– mily (50/50)
asia77 – zapraszamy jutro na spontanicznego nocnego spota – godz 23:00 myjnia ul.Bielicka. Najpierw wyszorujemy auta a potem pewnie pojedziemy na kebap na ul. Krolowej Jadwigi.
spot – sroda, godz 23:00, myjnia na ul. Bielicka
lista obecnosci:
– Suloo
– ahdov
– Pa1nkiller
– szkodnik
– sq2jul
– Pit
– Five
– mily (50/50)
Tym razem prześpię się przed wypadem
Ahh btw. no ja sie chyba nie deklarowałem na tą środę, a jestem na liscie obecności.
Nie zmienia to faktu ze będę![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ahh btw. no ja sie chyba nie deklarowałem na tą środę, a jestem na liscie obecności.
Nie zmienia to faktu ze będę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Ach tam zaraz 
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
skoro robicie zlot jutro, to ja jadę dzisiaj umyć Madzię 
montanka napisał(a):to ja jadę dzisiaj umyć Madzię
to teraz dopiero mowisz jak juz po piwku jestem.w sumie tylko po 1 wiec o 23 bym mogl podjechac
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
mily200 napisał(a):Co do 6.11 bede na 100%

miły a co jedziemy oglądać, bo nie zdradziłeś??