Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed
poszło tylko jeden bo tylko jedno zdjęcie zasługuje 
jak krasc to miliony, jak gwalcic to ksiezniczki, jak jezdzic to milenka;)
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=66985
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=66985
- Od: 29 wrz 2008, 16:46
- Auto: 2,5 v6 24v millenia 95r
moje 3 głosy dostały się na podium
cichym faworytem był pajko, lecz wiadomo było iż "bomba" na zdjęciu bartezm przyniesie mu first plejs
może teraz będzie łatwiej jak odejdzie "groźny konkurent"
gratulacje
cichym faworytem był pajko, lecz wiadomo było iż "bomba" na zdjęciu bartezm przyniesie mu first plejs
może teraz będzie łatwiej jak odejdzie "groźny konkurent"
gratulacje
matrix77 napisał(a):Nie wiem jak w tym konkursie, bo nie czytałem uważnie, ale w innych które sie juz odbywały nie raz, startował kazdy kto chciał.
Tak...ale w tym roku to Konkurs tylko dla Klubowiczów.
matrix77 napisał(a):Sam się zaliczam do tych co startowali juz w konkursach:)
Było to rok temu...
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Nimfa napisał(a):No i w przyszłym roku kalendarz MS u mnie nie zawiśnie, bo nie mam ochoty oglądać jakiś babeczek w kalendarzu:/
no fakt, ze każdemu to pasuje, równie dobrze można gołą lalunię posadzić okrakiem na samochodzie i przypuszczalnie to zdjęcie może by wygrało, gdyż dużo większa część albo nawet 99% głosujących to mężczyźni, poza tym po ostatnich konkursach widać, że jakis dziwny trend wszedł pozowania dziewczyn na samochodach właścicieli hmm,... to już staje się oklepane.,, to jest tylko moje zdanie...
P.S. GRATKI DLA ZWYCIĘZCÓW
witam
Chcialem podziekowac za wszystkie oddane glosy no moja fotke.
co do zarzutów – oczywiscie zdaje sobie z tego sprawę iz nie wszystkim sie moze ona podobac (fotka, modelka, jakosc fotki itp.) ale dlatego wlasnie byla prowadzona ankieta aby foto zostalo wybrane jak najwieksza iloscia glosow. Temat zdjecia – stary jak swiat (kobieta i samochod) – pamietam jeszcze z lat 80-ych z gazety motor wiec mam swiadomosc ze ameryki nie odkrywam, natomiast takich komentarzy nie bylo gdy wczesniej startowalem w konkursach i zajmowalem dalsze miejsca... – no coz, nie liczylem iz tu sie uda i do konca bylem przekonany ze wygra inne zdjecie. Oczywiscie jestem szczesliwy i dumny ze sie udalo za co wszystkim dziekuje. Co do modelki – jest to moja narzeczona i planujemy niedlugo wziasc slub i swoja droga jest troche zazdrosna jesli fotografuje mazde bez niej...
Chcialem podziekowac za wszystkie oddane glosy no moja fotke.
co do zarzutów – oczywiscie zdaje sobie z tego sprawę iz nie wszystkim sie moze ona podobac (fotka, modelka, jakosc fotki itp.) ale dlatego wlasnie byla prowadzona ankieta aby foto zostalo wybrane jak najwieksza iloscia glosow. Temat zdjecia – stary jak swiat (kobieta i samochod) – pamietam jeszcze z lat 80-ych z gazety motor wiec mam swiadomosc ze ameryki nie odkrywam, natomiast takich komentarzy nie bylo gdy wczesniej startowalem w konkursach i zajmowalem dalsze miejsca... – no coz, nie liczylem iz tu sie uda i do konca bylem przekonany ze wygra inne zdjecie. Oczywiscie jestem szczesliwy i dumny ze sie udalo za co wszystkim dziekuje. Co do modelki – jest to moja narzeczona i planujemy niedlugo wziasc slub i swoja droga jest troche zazdrosna jesli fotografuje mazde bez niej...
bartezm gratki za pierwsze miejsce
powiedz mi kolezanko jaka fotka Twoim zdaniem miala wygrac
szczerze mowiac nie bylo zbytniej alternatywy, bo jak ja bym kupowal kalendarz to na pewno nie chcialbym ogladac 323F BA z hakiem jakich tysiace na drogach czy MX-6 zbunkrowana za jakimis chaszczami, ktorej oprocz dachu nie widac w ogole, rownie fajna byla fotka Michala a tak to bida wiec fochy na bok
Nimfa napisał(a):No i w przyszłym roku kalendarz MS u mnie nie zawiśnie, bo nie mam ochoty oglądać jakiś babeczek w kalendarzu:/
powiedz mi kolezanko jaka fotka Twoim zdaniem miala wygrac
szczerze mowiac nie bylo zbytniej alternatywy, bo jak ja bym kupowal kalendarz to na pewno nie chcialbym ogladac 323F BA z hakiem jakich tysiace na drogach czy MX-6 zbunkrowana za jakimis chaszczami, ktorej oprocz dachu nie widac w ogole, rownie fajna byla fotka Michala a tak to bida wiec fochy na bok
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):powiedz mi kolezanko jaka fotka Twoim zdaniem miala wygrac pytajnik
szanuje zdanie innych i nie obrazam sie za krytyke: de gustibus non est disputandum jak juz kiedys pisalem
ps
Siwus napisał(a):dużo większa część albo nawet 99% głosujących to mężczyźni,
Siwus napisał(a):można gołą lalunię posadzić okrakiem na samochodzie i przypuszczalnie to zdjęcie może by wygrało
mozliwe...
Tylko ja swojej kobiety bym tak w net nie wystawial. Wszystko zalezy od dobrego smaku – co mozna a co nie wypada...
Nimfa napisał(a):ie mam ochoty oglądać jakiś babeczek w kalendarzu
a ja owszem
PS
1) Gdzie zamawiac kalendarze?
2) dla mnie poprosze 10 + 1
3) czy beda u mnie przed wigilia?
4) ile kasy przelewac?
Jeszcze jeden konkurs i opublikujemy wszystkie informacje, kalendarze trafią do Was przed Świętami
Gratuluję!
bartezm, nie ma co sie wdawac w polemike
wygrales i tyle.
np ja wybralem Twoje zdjecie pod wzgledem kompozycji a nie dlatego ze na nim byla baba
oczywiscie "baba" upiekszyla zdjecie i stalo sie ono bardziej atrakcyjne swoja droga.
zdjecie nr 3 i 5 wyroznialo sie tez troszke bardziej ale ogolnie nie bylo jakiegos szalu.
zreszta sama ilosc glosow mowi za siebie
np ja wybralem Twoje zdjecie pod wzgledem kompozycji a nie dlatego ze na nim byla baba
zdjecie nr 3 i 5 wyroznialo sie tez troszke bardziej ale ogolnie nie bylo jakiegos szalu.
zreszta sama ilosc glosow mowi za siebie
Czy ktoś wie kiedy będzie następny konkurs fotograficzny? I w jaki sposób można w nim wziąć udział? Mam pa ciekawych zdjęć, którymi chciałbym się podzielić
- Od: 16 wrz 2008, 20:19
- Auto: Mazda 6, 2.0 Diesel, 2003r.
krzysztof1 napisał(a):I w jaki sposób można w nim wziąć udział?
W konkursach mogą brać udział jedynie Klubowicze.
Jedyny sposób więc na udział w konkursie to wysłać zgłoszenie zgodnie z opisem w pierwszym poście tego tematu Zapisz się do Klubu
bartezm dobra fota i fajna kompozycja, troche podciągniety kontrast i kolory i było by idealnie. Gratuluje! W przeciwieństwie do innych, z przyjemnością będę czekał na wrzesień w tym kalendarzu
A w maju będziemy musieli podziwiać pewne czerwone mx3, palmę i modelkę
Chyba sam zacząłeś ten trend.
Siwus napisał(a):jakis dziwny trend wszedł pozowania dziewczyn na samochodach właścicieli hmm,... to już staje się oklepane.,, to jest tylko moje zdanie...
A w maju będziemy musieli podziwiać pewne czerwone mx3, palmę i modelkę