BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
szkodnik pub jak pub – dym tytoniowy jest raczej nieunikniony.
no dobra ale w zaleznosci od klubu jest gio mniej lub wiecej
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
wszyscy dzisiaj trzymają kciuki za mnie i moją nową Madzię 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka napisał(a):wszyscy dzisiaj trzymają kciuki za mnie i moją nową Madzię
Ja trzymam kciuki za szczęśliwą podróż, bo z Julianem to ja powiem szczerze, bałbym się jechać. Takiego wariata drogowego jeszcze nie widziałem.
Oj piotro piotro... na trasie ogółem poniżej 170 km/h nie schodze...
BTW. to jest mój pierwszy post wystukany na htc hero :p
BTW. to jest mój pierwszy post wystukany na htc hero :p
eeee akcja znicz w toku, Julek nie popędzi
bardziej się boję drogi powrotnej
bardziej się boję drogi powrotnej

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
montanka napisał(a):eeee akcja znicz w toku, Julek nie popędzi
Julian wali czerwone światła i zatrzymujących go Policmajstrów
ADHD napisał(a):jak tam nasi "zagubieni
korki w w-wawie to pewnie gdziesc stoją
Niewiem jak tam Wasze plany z popijawką, ale zakładam, że i tak w piatek będziemy sie pocić pod Tesco.
Łukasz mógłby wykorzystać wolny wieczór i obejrzeć nowy nabytek koleżanki Minesooty
i Arka.
Łukasz mógłby wykorzystać wolny wieczór i obejrzeć nowy nabytek koleżanki Minesooty
najgorzej jak julek zgubi sie po drodze ;p ze niby droge pomylil podobnie jak w sochaczewie ;p
ps jakis link do zakupu
ps jakis link do zakupu
ale spi ktos czy moze nie i reflektujecie na spontan nocnego szprota niejaki julian zbalamucil kogos po drodze i spotkan mu sie jeszcze chce
lukasz ruszys sie daleko nie bedzaiesz mial ;p
;p
dalem ciala zrobcie zdjecia
ja widzę, że tu informacje na bieżąco były dostarczane i wszyscy wszystko wiedzą
Julek jeszcze raz wielkie podziękowanie dla Ciebie, gdyby nie Ty to pewnie pscółki by nie było dzisiaj z nami
Pawłowi i Piotrowi też się należą podziękowania za wszelką pomoc, która była jest i będzie
a dla ciekawskich pierwsze zdjęcie Miaty
[/b]
Julek jeszcze raz wielkie podziękowanie dla Ciebie, gdyby nie Ty to pewnie pscółki by nie było dzisiaj z nami
Pawłowi i Piotrowi też się należą podziękowania za wszelką pomoc, która była jest i będzie
a dla ciekawskich pierwsze zdjęcie Miaty

nice nice przepraszam ze nie moglem dojechac ale piwa mi sie zachcialo i sam sie w domu uziemilem ;p