BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
piatek 30 pazdziernika – gokarty godz 19:00 (nie robilem rezerwacji – idziemy na spontana):
– Pit
– sq2jul
– Five (jo)
– kriskus
– Siwus (w trybie spectator)
– Suloo (spectator only)
– montanka&Arek (spectator only)
– ADHD (50/50 – spectator only)
no to super – mamy dodatkowa osobe na gokarty
Moze ktos jeszcze sie zdecyduje?
– Pit
– sq2jul
– Five (jo)
– kriskus
– Siwus (w trybie spectator)
– Suloo (spectator only)
– montanka&Arek (spectator only)
– ADHD (50/50 – spectator only)
Cześć dziewczyny i chłopaki.
Trochę się wcinam w temat ale chciałem podrzucić info na temat koncertu. właśnie u Was zagra grupa z mojego miasteczka Grodziska Wielkopolskiego "Los Grandes Rudeboys" . Kto lubi reggae tudzież rocka niech śmiało wpada, na pewno nie będzie żałował. I jeszcze plakat wrzucam. 6 listopada, piątek – macie fajną alternatywę ;]
<center>
</center>
Trochę się wcinam w temat ale chciałem podrzucić info na temat koncertu. właśnie u Was zagra grupa z mojego miasteczka Grodziska Wielkopolskiego "Los Grandes Rudeboys" . Kto lubi reggae tudzież rocka niech śmiało wpada, na pewno nie będzie żałował. I jeszcze plakat wrzucam. 6 listopada, piątek – macie fajną alternatywę ;]
<center>

</center>
Jakiś tam podpis Leszka :P
Leszek kiepsko sie chopy wpasowali w termin
6 listopada to my mamy klubowe piwko 
nawet 5 minut z Wami poprawiło mi humor
jako PR zarządzam co następuje:
* osoba która otworzy 300 stronę, stawia kebaby na ustalonym w późniejszym terminie "spocie kebabowym"
gorąco zapraszam do wypowiedzi
– Czy mamy kogoś w szeregach oprócz Julka kto mógłby wydrukować chociaż 10000 ulotek ?
– Łuki a jaboołka zaje
te
jako PR zarządzam co następuje:
* osoba która otworzy 300 stronę, stawia kebaby na ustalonym w późniejszym terminie "spocie kebabowym"
gorąco zapraszam do wypowiedzi
– Czy mamy kogoś w szeregach oprócz Julka kto mógłby wydrukować chociaż 10000 ulotek ?
– Łuki a jaboołka zaje

Ostatnio edytowano 30 paź 2009, 22:28 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz
ADHD napisał(a):Czy mamy kogoś w szeregach oprócz Julka kto mógłby wydrukować chociaż 10000 ulotek ?
If papier będzie kupiony (możemy się zrzucić) to yes.
uda mi się, czy nie uda?
choinka nie stawiam kebabów
a propo ulotek, też oczywiście mogę pomóc
choinka nie stawiam kebabów
a propo ulotek, też oczywiście mogę pomóc
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Ja podrukuje
a tak wogule od dzisiaj Siwus ma xywe Burak ochrzczony przez kierowce cysterny. Spocik dzis był moooocny, żałujcie,ze do konca nie wytrzymalisie a o obecnych to nawet nei ma co mowic 

Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Spocik dzis był moooocny, żałujcie,ze do konca nie wytrzymalisie a o obecnych to nawet nei ma co mowic
No Julian coś tam po czesku opowiadał
hipopotamy i buraki, oto towarzystwo wieczoru
Five že se právem řadí mezi nejlepší světové kytaristy
a reszcie dzięki za miły wieczór
Five že se právem řadí mezi nejlepší světové kytaristy
a reszcie dzięki za miły wieczór
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Pit napisał(a):Fiveopac napisał(a):Spocik dzis był moooocny, żałujcie,ze do konca nie wytrzymalisie a o obecnych to nawet nei ma co mowic
No Julian coś tam po czesku opowiadałlol
bo widziisz ze mnie to poliglota jest – a jak sie napije to podobno i po japonsku potrafie sie dogadac

Fiveopac napisał(a):ciach
Tak se ne da!
btw. dziekuje za spotkanie. Chcialbym podziekowac Krzyskowi kriskus – nowej/starej twarzy (Krzysiek podobno juz kiedys pojawial sie na spotach). Mam nadzieje, ze z racji posiadania juz jednej mazdy i przymiarki do kolejnej bedziesz czesciej pojawial sie na naszych spotkaniach
Gokarty tym razem nie wypalily ale mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie wiecej chetnych i zarezerwujemy tor z wyprzedzeniem.
Fiveopac napisał(a): a tak wogule od dzisiaj Siwus ma xywe Burak ochrzczony przez kierowce cysterny.
ksywka, którą może używać tylko i WYŁĄCZNIE kierowce tej cysterny, spotkany na kolejnym żarciu w KFC
DZIENX za spota, czyżbym to ja kończył 299
EDIT: no chyba napewno