BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
oj zaraz literowki wylapujecie
i tymbardziej sie boje!!
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Pa1nkiller napisał(a):tymbardziej
Tym bardziej
Dobra, już cicham; ja mam

I witam nowego kolegę, póki co wirtualnie
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Mam Mazde 6 2002 jeszcze w miare dobrym stanie ;p a o forum dowiedzialem sie z neta szukajac jakis konkretow o Mazdach i od Szkodnika
. Postaram sie uzupelnic dane itp. ale narazie mam po prostu malo czasu...
spacja nie dziala czasami ^^
Suloo, dla starszej pani taka godzina to już zdecydowanie za późna
Ale dziękuję

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
no to jest nas dwie starsze panie
nooo jak nie ma Olki i nie ma mnie to nie ma się czego bać
nooo jak nie ma Olki i nie ma mnie to nie ma się czego bać
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
no to do zobaczyska o 23 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
i po
thx za wieczorne spotkanie przy kebapie! Oby wiecej takich wieczornych spontanow (nie tylko spoty planowane) i w jak najliczniejszym gronie
Ok... browarek i wracamy do roboty... :/
Ok... browarek i wracamy do roboty... :/
no taki fajfowy spontan tez fajnie wyszedl milo bylo wasze pyski zobaczyc i pogadac o zeczach niezrozumialych ;p
ja jechalem troche dluzej bo jeszcze gaz i benzynke musialem zonce wlac ;p co by miala na czym do pracy jezdzic
ja jechalem troche dluzej bo jeszcze gaz i benzynke musialem zonce wlac ;p co by miala na czym do pracy jezdzic
montanka napisał(a):no to jest nas dwie starsze panie
nooo jak nie ma Olki i nie ma mnie
no to starsze panie niech siedza w domu, a my nastepnym razem musimy sie skumac z Arkiem
o i to jest mysl ;p
Co to za dyskryminacja? 

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
możecie Arka brać gdzie chcecie i kiedy chcecie, ale dopiero jak już będę Miała swoja Madzię 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
piatek 30 pazdziernika – gokarty godz 19:00 (chce robic rezerwacje toru kolo srody, takze prosze sie wpisywac ino mig):
– Pit
– sq2jul
– Five (jo)
– Siwus (w trybie spectator)
piatek 6 listopad – pochlaj party – klub Jack godz 19:00-20:00 (do ustalenia) – parter lub poziom -1 (tak co by mozna spokojnie pogadac) – auta tym razem zostaja w domu oczko
– ahdov
– Pit
– sq2jul
– Siwus+kierowca
– szkodnik
– hazi (licze sie sie zdecydujesz i zdeklarujesz w 100%
)
– mily
Kto jeszcze na gokarty? montanka & Arek – moge Was juz wpisac oboje, jako jezdzacych? Jak bedzie malo chetnych to ja moge jeszcze w piatek ewentualnie przyprowadzic kumpla na gokarty. Btw. co z resta ekipy?? Tito, piotr_szp, golmark, otik, karas, Justynka&Malico? Odzywac sie!
Bo nie wiadomo, czy zyjecie! 
– Pit
– sq2jul
– Five (jo)
piatek 6 listopad – pochlaj party – klub Jack godz 19:00-20:00 (do ustalenia) – parter lub poziom -1 (tak co by mozna spokojnie pogadac) – auta tym razem zostaja w domu oczko
– ahdov
– Pit
– sq2jul
– Siwus+kierowca
– szkodnik
– hazi (licze sie sie zdecydujesz i zdeklarujesz w 100%
– mily
Kto jeszcze na gokarty? montanka & Arek – moge Was juz wpisac oboje, jako jezdzacych? Jak bedzie malo chetnych to ja moge jeszcze w piatek ewentualnie przyprowadzic kumpla na gokarty. Btw. co z resta ekipy?? Tito, piotr_szp, golmark, otik, karas, Justynka&Malico? Odzywac sie!
KyRy no skoro tak to ok 
szkodnik_byd kupuj 626 KL 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
sq2jul napisał(a):piatek 30 pazdziernika – gokarty godz 19:00 (chce robic rezerwacje toru kolo srody, takze prosze sie wpisywac ino mig):
– Pit
– sq2jul
– Five (jo)
-Suloo(nie jezdze,musze sie najpierw przyjrzec jak to wyglada)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.