BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
BratCukierka jak przyjedziesz w piatek na gokarty to bedzie szansa odebrac osobiscie 
hej czesc, przepraszam ze wyjezdzam z zupelnie innym tematem ale mam spory problem z moim samochodzikiem i szukam mechanika w bydgoszczy ktory bedzie mial doswiadczenie z 323f ba 1.5 Z5
problemem jest praca silnika, a wlasciwie dzwiek jaki sie z niego wydobywa, troche mnie to doluje i szukam kogos konkretnego kto bedzie wiedzial jak sie zabrac do naprawy i sie tego podejmie
czy mozecie mi kogos polecic?
problemem jest praca silnika, a wlasciwie dzwiek jaki sie z niego wydobywa, troche mnie to doluje i szukam kogos konkretnego kto bedzie wiedzial jak sie zabrac do naprawy i sie tego podejmie
- Od: 24 wrz 2008, 07:03
- Auto: Mazda 323F BA 1.5
no właśnie, nie będzie szkodnika, to będzie nudno
:D
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
nieeee, jak go nie będzie to kto będzie "kobietą w tyłki wjeżdzał"?? 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
panryjeq napisał(a):hej czesc, przepraszam ze wyjezdzam z zupelnie innym tematem ale mam spory problem z moim samochodzikiem i szukam mechanika w bydgoszczy ktory bedzie mial doswiadczenie z 323f ba 1.5 Z5
Pit-stop ul. Wladyslawa IV – reszte znajdziesz w googlach bo nie pamietam dokladnego adresu i nr tel.
sq2jul napisał(a):piatek 6 listopad – pochlaj party – klub Jack godz 19:00-20:00 (do ustalenia) – parter lub poziom -1 (tak co by mozna spokojnie pogadac) – auta tym razem zostaja w domu oczko
Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam
- Od: 29 wrz 2009, 12:32
- Auto: mazda xedos 6 1.6 97 r.
hazi napisał(a):Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam
no i juz Cie lubie
hehehe, przyjdzie kit – bedzie git

hehe a na gokarty bys nie reflektowal w ten piatek?
hazi napisał(a):Pomyślę.Ale jako kierowca jestem do du..... i jeszcze jako gokarta to juz w moim wydaniu bedzie masakra.Jak nie bede miał Pracowitej soboty to podjade autobusem nr.69 na Gokarty
sie nie przejmuj – z mojej strony to beda czwarte wyscigi
Suloo napisał(a):panryjeq a co mu dokladnie dolega??
silnik pracuje jak diesel, mechanikiem nie jestem wiec moge tylko gdybac :/
pukanie walenie obcieranie czy jak to jeszcze mozna nazwac, hehe
generalnie pasazerowie tego az tak nie slysza ale jak im zwroce uwage to potwierdzaja ze faktycznie cos tam slychac, ja natomiast slysze to wszedzie
jest to taki narastajacy dzwiek wraz z dodawaniem gazu
- Od: 24 wrz 2008, 07:03
- Auto: Mazda 323F BA 1.5
panryjeq napisał(a):silnik pracuje jak diesel, mechanikiem nie jestem wiec moge tylko gdybac :/
Nikt z tutaj obecnych także nie jest mechanikiem. Nie proś nas o wróżby, jedź po prostu do jakiegokolwiek mechanika. Z5 to prosta i banalna konstrukcja, byle Kazik sobie z nim poradzi. Wg mnie albo walą Ci popychacze albo panewki. Remont Z5 jest nieopłacalny. Julian podał Ci adres Ed'a – możesz tam podjechać i się popytać.
sq2jul napisał(a):BratCukierka jak przyjedziesz w piatek na gokarty to bedzie szansa odebrac osobiscie
To wy przyjedzcie do Mnie z naklejkami

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
montanka napisał(a):wiem wiem, już Five mi linka wysłał
ale nie uciułamy teraz jedenastu koła, musimy czekać do nowego roku
możesz kupić auto na innych felach i bez hardtopu, mysle że wtedy cena by spadła o jakieś 3 tys
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8