lukster napisał(a):Już odebrał, dociera, oby się przyjęło
Jak odebrał, to niech napisze coś fajnego o swoim aucie, porobi jakieś tam fotki, postawi flaszkę, to go wujek Pit z ciocią Fivą wpuszczą do działu "Projekty"
www.mazdaspeed.pl
lukster napisał(a):Już odebrał, dociera, oby się przyjęło
Pit napisał(a):Jak odebrał, to niech napisze coś fajnego o swoim aucie, porobi jakieś tam fotki, postawi flaszkę, to go wujek Pit z ciocią Fivą wpuszczą do działu "Projekty" oczko
Pit napisał(a):Jak odebrał, to niech napisze coś fajnego o swoim aucie, porobi jakieś tam fotki, postawi flaszkę, to go wujek Pit z ciocią Fivą wpuszczą do działu "Projekty" oczko
Niedługo będę się bał otworzyć lodówkę, nawet tutaj niebieska popierdółka się załapała zeby
http://www.youtube.com/watch?v=CUgTuxBoArs
Pit napisał(a): postawi flaszkę
sq2jul napisał(a):Pit napisał(a): postawi flaszkę
ta flaszka to rozumiem, ze dla mnie? bo ty ponoc zdeklarowany abstynent...
/weede napisał(a):JEZDZI, zrobilem narazie 200km po 3city, w weekend trasa do bydgoszczy i z powrotem i potem do wujka Lukstera na ostatnie szlifynarazie jestem mega pozytywnie zaskoczony
sq2jul napisał(a):weede kiedy bedzie nam dane zobaczyc to auto na jakims spocie w Bydgoszczy?? oczko
Fiveopac napisał(a):Jacol ostatnio jak cie tam chcielismy to oponowałeś diabelek czyzbys sie juz namyślił? Bo my z przyjemnoscia cie tam przyjmiemy krzywy
Fiveopac napisał(a):Swietny filmik, nie ukrywam, ze to zaszczyt zalapac sie do takiej produkcji
Mako napisał(a):Five, jakby tak zrobic klozetowi fotki, poprawić w psp to byś mi załatwił chociaż na ostatniej stronie taki tyci tyci artykulik ? zeby
Mako napisał(a):Filmik swietny, szkoda ze Twoja strzala pojawia sie tylko 3 razy oczko
Wśród tych gołych lasek na SMS'a? język
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości