Ankieta – kto wpłaci składkę roczną 15 zł?
Ja dam 50, co bede zalowal
Dla Niej zrobie wszystko.
my nie będziemy gorsi!!! chociaż jest nas dwoje, ale wyglądamy jakby nas było czworo ( :wink: )zapłacimy 60 PLNów. pozdrowienia dla wszystkich!!!!!!
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
Proponuję zebranie kabony na niedzielnym spocie, bo gadania kto wpłaci i ile jest już trzy strony i pewnie jeszcze sterta maili do TCO. A jakoś wszystkie serwery, koszulki, domeny i inne klubowe sprawy stanęły w miejscu.
Prezesie zarządź w niedzielę zbiórkę do kapelusza i rozwiniemy trochę skrzydła.
Prezesie zarządź w niedzielę zbiórkę do kapelusza i rozwiniemy trochę skrzydła.
O stanie w miejscu to mozecie miec w tej chwili pretensje tylko do Saneone. Uzbroicie sie w cierpliwosc, nie macie pojecia ile roboty ma np Xsix po tym co mu dzisiaj przywiozlem hihi i co mu dosle za pare dni.
Co do zbiórki na spocie jestem jak najbardziej za. Zrobimy liste i przekazemy kase TCO.
Co do zbiórki na spocie jestem jak najbardziej za. Zrobimy liste i przekazemy kase TCO.
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Ja proponuje niech chlopaki ustala kwote, moze byc na wyrost, zeby nie zabraklo, bo potem znowu trzeba bedzie doplacac, a my wplacimy na konto.
Kwota została ustalona na 20PLN. Kase zebralismy na spocie od 11 osob. Ponizej moze znalezc sie lista chojnie darujacych, ale wstepnie zostala ocenzurowana.
Dodam tylko, ze za uzbierane pieniadze zatankowalem do pelna toyote, kupilem dwa lody i poszedlem na matrixa – beznadzieja swoja droga. Poniewaz chcialbym pojsc na jakis lepszy film, a kasa sie skonczyla, bardzo wiec prosze o kolejne wplaty...
Dla tych, co nie chca sie ruszac ze swojego banku, chetnie podam numer mojego konta w Pekao – prosze o kontakt na GG.
Pozdrawiam,
Skarbnik.
Dodam tylko, ze za uzbierane pieniadze zatankowalem do pelna toyote, kupilem dwa lody i poszedlem na matrixa – beznadzieja swoja droga. Poniewaz chcialbym pojsc na jakis lepszy film, a kasa sie skonczyla, bardzo wiec prosze o kolejne wplaty...
Dla tych, co nie chca sie ruszac ze swojego banku, chetnie podam numer mojego konta w Pekao – prosze o kontakt na GG.
Pozdrawiam,
Skarbnik.
the right man in the wrong place...
Witam ponownie.
Uprzejmie inforumuje, ze jak do tej pory dostalem przelew tylko od jednej osoby? Nie wiem jak u was, ale w moim mieście 20PLN to troche mało na bilet do kina?!
Pozdro. :twisted:
Uprzejmie inforumuje, ze jak do tej pory dostalem przelew tylko od jednej osoby? Nie wiem jak u was, ale w moim mieście 20PLN to troche mało na bilet do kina?!
Pozdro. :twisted:
proponuję zrobić przyklejonego posta z listą ludzi którzy dali kasę na klub. Jak widzieliście zadeklarowało się mnóstwo ludzi, a wpłaciło niewielu myślę że lista zmobilizuje malkontentów do szybszej wpłaty i pokaże nam kto w klubie jest słowny a kto nie :lol:
BTW. Ja przelałem kasę dopiero dziś – sorry tco że tak późno, po niedzieli powinieneś dostać to będziesz miał na kolejny zestaw w MD :wink:
BTW. Ja przelałem kasę dopiero dziś – sorry tco że tak późno, po niedzieli powinieneś dostać to będziesz miał na kolejny zestaw w MD :wink:
Słuchajcie, nawet nie wiecie, jak sie ciesze, ze tak mnie dofinansowujecie. Znow czuje, ze zyje. Wypady do kina i wspomnianego MD sa po prostu cudowne.
Co do listy darczyncow, to mysle, ze musi byc zgoda na publikacje ich imion. To jak?
Co do listy darczyncow, to mysle, ze musi byc zgoda na publikacje ich imion. To jak?
Tco chyba masz świadomość, że następna zrzutka za rok, nie przeszalej wszystkiego odrazu, bo co będziesz robił przez resztę roku, a klubowiczów nie przybywa tak szybko :lol:
ps jak chcesz to mam książeczkę ze zniżkami do MD to starczy Ci na dłużej
ps jak chcesz to mam książeczkę ze zniżkami do MD to starczy Ci na dłużej
- Od: 24 paź 2003, 00:04
- Auto: 323F BJ 1,8 16V '99