Pykanie przy skręcaniu
Strona 1 z 1
Problem polega na tym ze skrecajac w prawo prawie do maksymalnego skretu cos pyta w pol osi prawej wymienilem dzis przegub zewnetrzny bo wszyscy zapewniali ze to to ja nie bylem do koca pewny.i dalej ten sam problem jak skrecam w prawo a nawet czasem jadac prosto slychac to bardzo szybkie pykanie taki dzwiek charakterystyczny jak na przgub czy to moze byc wina przgubu wewnetrzenego? on jako pracuje podczas stkrecania (rozsuwa sie ) pomozcie bo juz mnie szlag trafia na to.
- Od: 17 lut 2009, 16:15
- Auto: 626 cronos 2.0L 95r
na pewno?? bo to definitywnie slychac z prawej pol osi samochodu
EDIT:
Już usterka naprawiona PRZEGUB WEWNĘTRZNY diagnoza wielu osób była mylna szkoda ze na darmo wczoraj założyłem nowy zewnetzny ale cóż trudno najważniejsze ze to zrobiłem.
EDIT:
Już usterka naprawiona PRZEGUB WEWNĘTRZNY diagnoza wielu osób była mylna szkoda ze na darmo wczoraj założyłem nowy zewnetzny ale cóż trudno najważniejsze ze to zrobiłem.
- Od: 17 lut 2009, 16:15
- Auto: 626 cronos 2.0L 95r
Jak to mówią na ogległość można nakierować a nie wskazać usterkę
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
podepne sie 2 tygodnie temy wymieniałem opony i wszystkie osłonki przegubów były ok teraz widzę ze walnęła osłonka i słychać trochę ten przegub da sie cos jeszcze z tym przegubem zrobić
czy tylko wymiana na nówkę
DymeK zamień przeguby (lewy na prawą stronę, prawy na lewą).
Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
DymeK z takim przypadkiem da się jeszcze coś zrobić tylko w miare szybko żeby się piachu zbytnio nie nawaliło do środka bo już bedzie po przegubie, tylko przed załozeniem takiej manżety wymyj ten przegub (możesz ropą) nałóż smaru i powinno być ok
- Od: 25 gru 2008, 00:08
- Auto: xedos 6 2.0 V6
Strona 1 z 1