![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Echh az szkoda klawy

www.mazdaspeed.pl
waldino napisał(a):Mam pytanie do Qzym -- czy działa poprawnie z systemem audio Bose , go panowie z navimedii ze Szczecina piszą o jakiejś przeróbce możliwej tylko w ich stacji montażowej ( a to chyba tylko sprawaq montażu zworki i komunikacji z fabrycznym radiem ) .
Druga sprawa to temat płatności – wiem że nie wysyłają za pobraniem tylko przelew Western Union , lub Pay Pal ( tu każą doliczyć do każdego 100$ kwotę 7% ) – to też jest jak rozumiem dodatkowy koszt .Chyba że się mylę – prosze o info jako że już temat wałkowałeś w praktyce , ja mam natomoast wiedzzę teoretyczną .
Dzięki za informację .
andy40 napisał(a):Montaz Chinczyka to jednak polsrodek ,ale w starszych Modelach(do 2007) montuje sie go nie kosztem orginalnego radia,to wyglada to znosnie...ale jednak nie idealnie.(zarzadzanie z kola kierownicy)
andy40 napisał(a):Tak wiec zostalem poki co bez nawigacji![]()
andy40 napisał(a):przepraszajac sie z moim pocketem i AutoMapa 5.3![]()
albert1111 napisał(a):Jeszcze jedno gdzie najlepiej się podpiąc z przewodem od kamerki cofania ? tym niebieskim na którym ma sie pojawic 12 V w momencie włączenia wstecznego.
albert1111 napisał(a):Niestety nie działa Tomtom . Jest to znany problem z ustawieniami zasilania, ale win ce w urządzeniu jest po chińsku
Arek_78 napisał(a):qzym źle sformułowałem pytanie. Chodziło mi o pomoc w z zakupie z zagranicy. Niestety sam sobie nie dam rady bo nie znam języków i się nie dogadam. No chyba, że już ktoś z forumowiczów zajmuje się importem
qzym napisał(a):Absolutnie nie narzekam, navi śmiga bez problema-mam Automapę oraz Destinatora. Towarzystwo w aucie podczas podrózy ogląda filmy(navi działa w tle, więc komunikaty idą).
Naprawdę spisuje się nieżle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6