Uszczelka przedniej szyby
Strona 1 z 1
Zauważyłem u siebie, że zaczęła odstawac uszczelka wzdłuż słupków i jest tam mokro zbiera się szlam. W związku z tym mam pytanie: czym można ją przykleić i czy mogę ją wyciągnąc i wyczyscić tam cały syf i wtedy przykleić czy będzie konieczne wstawienie nowej?
Podobnie było u mnie,ale teraz mam cacy
Uszczelkę przykleiłem klejem do szyb,którego użyłem przy wklejaniu szyby.Miejsca klejenia należy czymś docisnąc i pozostawić na dwie godz.Jeżdże z tym już rok i nic się nie dzieje.
żyj szybko,umieraj młodo........Peugeot 807 2,0 HDI 2 szt.i Laguna 1,8 16V
- Od: 25 sty 2008, 19:12
- Auto: 6 GH 2,5 benzyna 2008 r.
glock napisał(a):Uszczelkę przykleiłem klejem do szyb,którego użyłem przy wklejaniu szyby.Miejsca klejenia należy czymś docisnąc i pozostawić na dwie godz.Jeżdże z tym już rok i nic się nie dzieje
Tak tez u mnie zrobili jak wymieniali szybe.
Ponieważ uszczelka ucierpiała przy demontażu, przed montazem przykleili ją najpierw do szyby tym samym klejem co później szybe.
Wszystko wygląda jak przed wymianą.
Niedługo wymieniam szybkę w autoglasie to się spytam koleszki jak to zrobić żeby było ok. Mi odstaje przy dolnym rogu bo jakieś dziwne ludzie coś ruszali wcześniej przy szybie.
MojA KoCHanKa ZaLoTniE MruCzY JaK JĄ PrzYcisNE
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
- Od: 6 sty 2009, 18:55
- Auto: MaZdALeNa XEDOS 6 CA KF
ja tez mam taki problem w górnym narożniku szyby próbowałem to kleić ale jak to czymś przycisnąć??
- Od: 6 wrz 2009, 13:58
- Auto: Mazda 626 1.8 GE 16v DOHC 96r + LPG
Strona 1 z 1