Blade napisał(a):BratCukierka napisał:
do jazdy zimowej i na trasy ma służyć inne autko (o ile zakup dojdzie do skutku usmiech) trochę bardziej cywilizowane
Mev mode enabled
Nie
www.mazdaspeed.pl
Blade napisał(a):BratCukierka napisał:
do jazdy zimowej i na trasy ma służyć inne autko (o ile zakup dojdzie do skutku usmiech) trochę bardziej cywilizowane
Mev mode enabled

BratCukierka napisał(a):Chciałbym chociaż zamontować nowy FMIC, wtryski od BPT, podłączyć ECUMastera, wyspawać nowy DP do VJ-14 + strojenie... chyba, że będzie kasa na nowego Garretta...

hahhahahahahah .rozbawiles mnie.dajty spokoj.i to powinna byc nauczka dla przyszlych tuniingowcow.lepiej kupic gotowca niz dlubac bo skutek jest taki ze nie jestesmy zadowoleni.poza malymi wyjatkami ludzi ktorym sie udalo i sa zzadowolnieni.
po prostu urzekla mnie ta GE V6... ta wygoda i to jak pokonuje nierownosci... bajka... zreszta jak wroce do PL to pokaze w NM autko i to co mnie w niej urzeklo 

w Niemczech tylko raz porządnie przycisnąłem i momentalnie 180km/h złapałem i wrzuciło większy bieg, ale odpuściłem sprawdzanie V-max 

a druciarz mi kl uturbi 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości