BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Ja musze chyba z Pawlem pogadac o pewnych fotkach z Ryk...
Mam nadzieje, ze zobaczymy w koncu klasyczny przyklad polskiego alkoholika... 
Tym razem musiałem odpuścić:( Usprawiedliwiam się: remont w domu kolejny robię i mam nadzieję że tym razem nie zejdzie mi pół roku na jedno pomieszczenie
Do następnego.
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
zdjecia zdjecia i jeszcze raz zdjecia ;p i tu i na pierwszej stronie poprosze ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
zgadzam się ze shrekiem 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
na czesci wieczornej chyba nikt nie robil fot (no chyba, ze sie myle). Na gokartach fotki robil ADHD i quench.
Nastepne spotkanie proponuje zrobic w przyszly piatek – tym razem spot myjkowo-pizzowy
Moglibysmy podjechac na myjke bezdotykowa na ul.Inowroclawska 1. Wiadomo – pora roku nie sprzyja za bardzo czystosci naszych aut. Dlaczego polecam akurat te myjke? Ma fajne programy – m.in. mycie aktywna piana z malym cisnieniem. W moim mniemaniu jest to jedyna tego rodzaju myjnia, po ktorej mam jako tako czysty samochod. Po myju-myju proponowalbym pizze i pogadachu w pizzerni na ulicy bodajze Magnuszewskiej (tam gdzie bylismy 2-3 spoty temu). Co powiecie na piatek godz. 19:00?
Co do spotkania przy piwku – nastepne proponowalbym jakos na poczatku listopada. Trzeba by sie rozejrzec za jakims spokojniejszym miejscem, gdzie bezproblemowo da sie napic piwa i pogadac bez krzyczenia do siebie – macie jakies propozycje co do miejscowki?. Oczywiscie kregle mozna powtorzyc za jakis czas (tudziez bilard lub lotki).
Nastepne spotkanie proponuje zrobic w przyszly piatek – tym razem spot myjkowo-pizzowy
Co do spotkania przy piwku – nastepne proponowalbym jakos na poczatku listopada. Trzeba by sie rozejrzec za jakims spokojniejszym miejscem, gdzie bezproblemowo da sie napic piwa i pogadac bez krzyczenia do siebie – macie jakies propozycje co do miejscowki?. Oczywiscie kregle mozna powtorzyc za jakis czas (tudziez bilard lub lotki).
a Ty znowu dospać nie możesz?
my napewno się piszemy na piątkowego spota, tylko ta myjka hmmm Madzia się nie nadaje do mycia
ale pizza jak najbardziej, bo ostatnio mi smakowała
lotki, bilard, kręgle, gokarty – wszystko na tak ale bez naszego regionalnego kosmity
my napewno się piszemy na piątkowego spota, tylko ta myjka hmmm Madzia się nie nadaje do mycia
lotki, bilard, kręgle, gokarty – wszystko na tak ale bez naszego regionalnego kosmity
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
sie zobaczy raczej damy rade ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
następny bezsenny 
montanka szpachle zmyjesz do konca
Wiem, wiem... jestem wredny 

wredy to był ADHD, odrywając kawałki moich drzwi i wręczając mi je na pamiątke 
jak nazwa wskazuje ADHD – jest nadpobudliwy, chlopak za duzo energii ma
Ale pamietaj – jakby co mily rozrobi wiaderko szpachli, troche lakieru i auto bedzie jak nowe
przyjdzie kit – bedzie git 
wiaderko? 50kg to nie takie małe wiaderko 
Widzę że spot się udał – niestety musiałem zostać z chłopakami w domku
W sobotę usprawniłem colta – dzięki uprzejmości Piotrka w suchym i bezwietrznym garażu
a przy okazji obejrzałem i posłuchałem to białe cudo 
W sobotę usprawniłem colta – dzięki uprzejmości Piotrka w suchym i bezwietrznym garażu

siegu napisał(a):...W sobotę usprawniłem colta – dzięki uprzejmości Piotrka w suchym i bezwietrznym garażu
Nie ma sprawy, jak będziesz potrzebował coś pogrzebać przy aucie, zawsze wpadaj
siegu napisał(a):a przy okazji obejrzałem i posłuchałem to białe cudo
Do cuda jeszcze mu trochę brakuje
Pit napisał(a):jak będziesz potrzebował coś pogrzebać przy aucie, zawsze wpadaj
Ok. ale następnym razem wezmę kierowcę
Ps. Jak ktoś potrzebuje podkładki klubowe to takowe posiadam
krzywosc widze, krzywosc... poza tym lipne fotki.
Ja mam takie pytanie... Jak tam akcja ulotkowka? Wkladacie ulotki za wycieraczke napotkanym mazdom? Ja w sumie powkladalem kilkanascie ulotek – glownie na parkignu w robocie (jedna 626 GE, 2x Mazda 3, kilka efek BA). A dzisiaj na parkingu pod moim domem ustrzelilem seledynowa efke BG, ktora juz od jakiegos czasu tam parkuje. Napiszcie jak to u Was wyglada.
Co do spotu myjkowo-pizzowego. http://www.myj-car.pl/ – to jest strona proponowanej przeze mnie myjni – wjazd jest od strony ul.Bielickiej. Ci co przyjada pierwszy raz dostana gratis listek zapachowy do samochodu i kartke do zbierania wpisow po kazdym myciu (po 11 czy 10 myciach jest 5zl gratis
sq2jul nie chodziło mi o to, przyjrzyj się uważnie ogłoszeniu "mazda mx-3 cabrio"
mmmm kusi mnie ten listek zapachowy, ale u mnie nie ma co myć
a co do aukcji ulotkowej, to u mnie ulotek brak, zaginęły w akcji pt. "przeprowadzka"
mmmm kusi mnie ten listek zapachowy, ale u mnie nie ma co myć
a co do aukcji ulotkowej, to u mnie ulotek brak, zaginęły w akcji pt. "przeprowadzka"