Festiwal Motoryzacji 2005 w Bydgoszczy
Będę na 99%.Co prawda pracuję AKURAT 9-10 ale...to piękny kraj wielu możliwości
Ledwo pozbyłem się kłopotów z hamulcami ajuż następny!Moja Mińcia wróciła z wycieczki z rozwalonym tłumikiem i pól metrowa drachą po prawej stronie.Ze stoickim spokojem stwierdziłą, że to nie Ona
Nie dawajcie autek swoim mamusiom!!!
Włąśnie jadę załatwiać coś z tym wydechem bo własnych myśli nie słyszę a co dopiero silnika!

freestyle
szpynda napisał(a):Będę na 99%.Co prawda pracuję AKURAT 9-10 ale...
Te SZPYNDA to se lepij załatw te wolne na tyn dziń bo ludziska się cieszą z mx6. Bedzim gnali razem. hej.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
Groda napisał(a):a czy ktoś już coś mówił na temat wspólnego wyjazdu ludzi z Trójmiasta??
Musisz molestowac HUANO bo z tego co wiem to kilka osob sie wybiera
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Oj bedzie sie dzialo
Zapowiada sie fajna impreza!!!! 
- Od: 31 maja 2005, 22:14
- Auto: Mazda 323F 1.5 16V DOHC
Zjawiam się więc z wymienionym silnikiem....
. Oby nie pochrzanili mi niczego podczas jego wymiany
. Marco....a jak to możliwe bym jeszcze nie spotkał Cię gdzieś na ulicy w Bydzi
??...a ja sporo jeżdżę

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Groda napisał(a):bez przesady nie znam faceta i nie wiem czy jest ładny
Molestuj, molestuj – ladny jestem
A tak na poważnie – czekam na sygnały od ludzi którzy chcą się wybrać – na chwilę obecna cisza (a spotkaliśmy się, a pisałem na forum)... A pójdzie jeszcze telefon w ruch
Jutro/pojutrze będzie nowy grafik i wszystko będzie jasne
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Malico & Justynka – 323 (90%)
Mask – 626 (50%)
Barthez – 626 (50%)
Arturo – 626 (50%)
W MIARE MOZLIWOSCI PROSZE O POTWIERDZENIE PRZYBYCIA LUB INFO ABYM WYMAZAL Z LISTY
Mask – 626 (50%)
Barthez – 626 (50%)
Arturo – 626 (50%)
W MIARE MOZLIWOSCI PROSZE O POTWIERDZENIE PRZYBYCIA LUB INFO ABYM WYMAZAL Z LISTY
Ostatnio edytowano 1 lip 2005, 10:37 przez RULES, łącznie edytowano 2 razy
9-10 LIPCA to okres końcowej wpłaty pieniędzy na OGÓLNOPOLSKI ZLOT KLUBU MAZDASPEED KTÓRY ODBĘDZIE SIĘ W TORUNIU, dlatego jeśli komuś bedzie WYGODNIEJ może wpłacić MI OSOBIŚCIE KASĘ NA NASZYM FESTIVALU a ja przeleję to na KONTO KLUBOWE.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Byłem dzisiaj zarezerwować dla nas miejsce i porozmawiaćz organizatorami na temat atrakcji.
Mamy bardzo fajny sektor akurat na ok 20 samochodów gdzie za nimi będzie można rozbić namioty. Zaraz na przeciw nas (po 2 stonie chodniczka) jest duży plac gdzie będą rozstawione inne kluby dlatego my będziemy mieli swobode.
Jesli organizatorzy zaproponuja nam jeszcze lepsze miejsce to oczywiscie sie na nie zgodzimy
Pozdrawiam
Mamy bardzo fajny sektor akurat na ok 20 samochodów gdzie za nimi będzie można rozbić namioty. Zaraz na przeciw nas (po 2 stonie chodniczka) jest duży plac gdzie będą rozstawione inne kluby dlatego my będziemy mieli swobode.
Jesli organizatorzy zaproponuja nam jeszcze lepsze miejsce to oczywiscie sie na nie zgodzimy
Pozdrawiam
Witam!Załatwiłem sobie urlopik.Mała chryja była ale jest OK.Tłumik musiałem wymienić
Za orginales chcieli 700 zeta!Wstawiłem od 626.Koleś który wymieniał popatrzył na tę rureczkę...i uwalił kątówką.Po czym wziął ze starego i "dorobił".No cóż...Samo życie.W każdym razie będę w Bydgoszczy jedyną MX-6 w Polsce zarejestrowaną na 5 osób! 
freestyle
chłopaki ..jak tam z festiwalem?
Do kiedy muszę się zdeklarować? – jeśli wogóle muszę
I co ze zniżką dla nas? bedzie jakaś? i jak to się egzekwuje na wjeździe?
Wogóle wcale nie znam Bydgoszczy i może jest ktoś z kim bym mógł się po drodze spotkać (jesli pojade a jade na 90%) co by mnie poprowadził na miejsce. Może się wcześniej gdzieś spotykamy?
Mam nadzieje że zdąże autko zarejestrować do 9 lipca hehe
Pozdrawiam
Wogóle wcale nie znam Bydgoszczy i może jest ktoś z kim bym mógł się po drodze spotkać (jesli pojade a jade na 90%) co by mnie poprowadził na miejsce. Może się wcześniej gdzieś spotykamy?
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
kibel napisał(a):chłopaki ..jak tam z festiwalem?
Pozdrawiam
Festival aktualny
Zadeklarowac musialbys sie 2 tak do czwartku zebysmy wiedzieli czy na Ciebie czekac
Zbiorka jest przy hali Luczniczka w BDG a dojazd jest bardzo prosty.Jesli bedziesz chcial ktos po Ciebie wyjedzie wiec spoko
Znizki? Negocjuje i wynegocjuje mysle do 15 zl albo i jeszcze mniej za wjazd. Bedzie duuuuzo Mx6 wiec zapraszam
Powodzenia w rejestracji
Własnie przed chwilą wysłałem list do Huano jak się mamy styknąć na wyjazd żeby pojechać w grupie z Pomorskiego. Z Malborka będą dwie Mazdy.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T