p.s. prośba do adninistratora o dodanie tego posta do ogłoszeń globalnych tak jak było z wyjazdem do słowacji żeby to pyło w każdym dziale i wszyscy zainteresowani mogli przeczytać
Dysuksja nad organizacją megaspota '05
Proponuje juz skupić sie tylko na imprezie w Toruniu zwłaszcza ze plan jest rewelacyjny
i teraz tylko wpisywać osoby które jadą żeby w końcu doszło do organizacji spota w tym roku
bo terminy gonią i szkoda zaprazepaścić taką impreze w tak piękknym mieście
p.s. prośba do adninistratora o dodanie tego posta do ogłoszeń globalnych tak jak było z wyjazdem do słowacji żeby to pyło w każdym dziale i wszyscy zainteresowani mogli przeczytać
Anade 
- Od: 28 lut 2005, 14:48
- Auto: 323f BA 1.5 Z5 r. 95
Ludzie – minął już prawie tydzień a sytuacja stoi w miejscu .. jest kilku chętnych ale to nie rozwiązuje akcji czy spot się odbędzie czy też nie. Moja propozycja jest taka że wszyscy chętni muszą potwierdzić uczestnictwo wpłacając odpowiednią sumę do przedstawicieli regionów (chyba że nie będą się chcieli tego zadania podjąć) 120zł/osoba – 2 osoby 240etc. Chyba że klub wyrazi taką zgodę i udostępni swoje konto. Jak będzie mało chętnych kasa zostanie wam oddana – ryzykujecie tylko tym że będziecie mieli zamrożoną gotówkę na 3 tygodnie .. niczym więcej.
jest możliwość zrobienia czegoś całkiem niezłego – postarajmy się aby to wypaliło
jest możliwość zrobienia czegoś całkiem niezłego – postarajmy się aby to wypaliło

pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

My cars are able to eat my soul & money in seconds.

Crimer napisał(a):I tu cie popieram, nie ma na co czekać tylko robić liste uczestników i rezerwacje bo narazie stoimy w miejscu
Anade napisał(a):p.s. prośba do adninistratora o dodanie tego posta do ogłoszeń globalnych tak jak było z wyjazdem do słowacji żeby to pyło w każdym dziale i wszyscy zainteresowani mogli przeczytać
jesus napisał(a):Moja propozycja jest taka że wszyscy chętni muszą potwierdzić uczestnictwo wpłacając odpowiednią sumę do przedstawicieli regionów (chyba że nie będą się chcieli tego zadania podjąć) 120zł/osoba – 2 osoby 240etc. Chyba że klub wyrazi taką zgodę i udostępni swoje konto. Jak będzie mało chętnych kasa zostanie wam oddana – ryzykujecie tylko tym że będziecie mieli zamrożoną gotówkę na 3 tygodnie .. niczym więcej.
Prosze zalozyc nowy watek, ktory stanie sie ogloszenim globalnym. Powinna znalezc sie tam lista zapisow z mozliwoscia odhaczenia od kogo wplynela wplata. Oczywiscie niezbedne jest przedstawienie warunkow, czyli dokladne podanie kwot i terminow. Jesli jest warunek np. liczby wymaganych wplat w terminie do ..., aby w ogole kontynowac rozmowy (i inne krytyczne), rowniez powinien byc opisany.
Pozytywnie na rozwoj sytuacji moze wplynac umieszczenie opisu imprezy wraz ze zdjeciami – tj. za co placimy, gdzie jezdzimy, gdzie sie bawimy i gdzie spimy, ilu osobowe pokoje, etc. Przykladowe ceny wyzywienia na lotnisku, w hotelu i ew. w piatkowej knajpie rowniez mile widziane.
Ewentualnym organizowaniem grup z wybranych regionow zajma sie PR. Konto bankowe oczywiscie mozemy udostepnic klubowe i w miare naplywania wplat odznaczac zapisane osoby na liscie (aktualizowana lista najlepiej w pierwszym lub drugim poscie nowego watku).
Jesli bedzie taka potrzebna, to pomoc ze strony koordynatorow i przedstawicieli regionow oczywiscie jest zapewniona.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Fiveopac napisał(a):Widze ze moj ulubiony duch sieciowy zawital i do kacika mazd![]()
Szczerze wierze w dobre intencje chlopakow i ich zdolnosic organizacyjnie bo znam ich osobiscie.
Bardzo chetnie bede uczestniczyl w tej imprezie i wiem ze bedzie bardzo udana. Gdyby byla potrzebna pomoc, wlacie do mnie jak w dym !
Tymczas wciganijcie mnie i moja kobiete na liste obecnosci

Licze na to, ze wiele osob bedzie wspominac ten spot naprawde dlugo... i oczywiscie wylacznie pozytywnie...! Pozdrowienia... mam nadzieje, ze dojdzie to do skutku...
Netghost a.k.a. XXXL
Toruń Racing Nights
Toruń Racing Nights
- Od: 28 cze 2005, 21:42
- Auto: Opel Astra
XXXL napisał(a):Pozdrowienia... mam nadzieje, ze dojdzie to do skutku...
już doszedł, więc prosze sie wpisywać http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 923#151923

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3